1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Left 4 Dead 2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez MatGar, Listopad 16, 2009.

  1. MatGar

    MatGar Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, dowiedziałem się że Left 4 Dead 2 ma wave 5 :O Czy to prawda? Bo przecież nie dawno wyszedł wave 4 a tu już 5? Jak to prawda to moje pytanko, jak uruchomić go na ixtreme 1.6
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Damian1010

    Damian1010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. MatGar

    MatGar Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Aha, czyli na 1.6 można się activate posłużyć tak? I jeszcze jedno. Czy teraz gry będą wychodzić już na wave 5?
     
  5. Damian1010

    Damian1010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Raczej trzeba sie tego spodziewac
     
  6. MatGar

    MatGar Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Szkoda że jeszcze wave 50 nie zrobili :( W każdym razie dzięki za odpowiedź, temat można zamknąć.
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    ustalmy jedno.
    Ms nie robi nam specjalnie pod górkę. nie wrzuca żadnych zabezpieczeń typu wave tyle czy wave tyle.
    po prostu dodaje kolejne updaty na płytę z gra. na oryginałach odpali sie każda.
    a to ze ze zmiana partycji video (czyli ze zmiana wave) nasze stare ixtreme wysiadają????? to juz tak naprawde wina tworców ixtreme którzy nie przewidzieli takiej sytuacji.

    Wiec powtarzam nie jest żadne nowe zabezpieczenie ze strony MS jedynie ixtrene do tego nie jest dostosowany.

    Ps Mam nadzieje ze nowy Ixtreme LT będzie pozbawiony tych zabezpieczeń (przecież każdy i tak sprawdza obraz w agx360 który stwierdzi czy gra jest ok czy nie)
    Zapobiegnie to konieczności wydawania nowego softu co 2 miesiace
     
  8. MatGar

    MatGar Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dokładnie! Jak te wave będą wychodzic tak co miesiąc, to nam kasy na przerabianie nie starczy. Mam nadzieję że ten nowy ixtreme co wyjdzie będzie bardziej dopracowany i będzie można spokojnie być podłączonym do neta i nie martwić się tymi nowymi zabezpieczeniami.
     
  9. hindu1337

    hindu1337 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rzeszów
    dopiero co przerobilem konsole (2tyg temu). sciagnalem fight nighta 4, forze 3 i za tydzien bede dymal na kolejna przerobke. nie wiecie kiedy wychodzi 1.61 dla lite'onow? choc w tym momencie jak juz jest wave 5 to nie wiem czy jest sens przerabiac z 1.6 na 1.61 czy nie lepiej poczekac na kolejny a gierki i tak sobie wypalac
     
  10. tkn

    tkn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnów
    Nie będzie 1.61 na liteony trzeba będzie poczekać na Ixtreme LT, który wyjdzie jak wyjdzie :)
     
  11. przeo_91

    przeo_91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Olkusz
    zainstalujcie sobie stare xtreme, i po wave wszystko smiga jak nalezy :p
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    bo na liteonie sie razcej nie da
     
  13. pablisim

    pablisim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jeżeli mam ixtreme 1.51 to czy jest możliwość przerobienia z wave5 na wave3?? 360Wave Patcher obsługuje tylko do wave4. Czy abgx360 będzie można przerobić?
     
  14. maartines

    maartines Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Witam. A ja ma problem z tą grą dot. save. Mianowicie gram sobie na podzielonym ekranie z dziewczyną, w pewnym momencie zapisuje grę bo już nam się nie chce ale potem gdy chcę zagrać dalej to nie umiem odpalić gry od momentu zapisania ostatniego stanu. Jak to się robi?
     
  15. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    Nie grałem jeszcze w drugą część, ale jeśli jest tak samo (a raczej jest) jak w pierwszej części to nie da się zapisać stanu w tej grze... Trzeba przejść całą kampanie i tyle.
     
  16. maartines

    maartines Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    czyli grając we dwoje musimy grać do końca? A jeśli bym grał sam to mogę zapisać stan gry? Troszke lipa bo po co jest opcja gdy wciśniemy pauze "zapisz grę" :(
     
  17. Floras

    Floras Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pruszków
    Nie przerabiajcie konsoli to tez smiga wszystko i nie ma problemów.
    Dla tych co czaja ocb.

    Co do coopa to ta gra ma dopiero power na xbl :D
     
  18. czak27

    czak27 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    zawiercie
    dzienki za opdpowiedz
     
  19. Szonkok

    Szonkok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Taa, na oryginale i grasz na livie, to dopiero leci młucka.
    Oj piraci ale tracicie....

    A co do tematu, to kumpel używa activate.iso i działa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum