1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Leg: Piraci z karaibów problem :)

Temat na forum 'Osiągnięcia' rozpoczęty przez z0nk31, Wrzesień 11, 2011.

  1. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Witam
    nie mogę wkleić osiągnięcia "Widzieliście To ?" na mapie "Wir". Skaczę do środka tego wiru a mimo tego osiągnięcie nie wpada, skaczę w trybie fabularnym i w free play i jakoś osiągnięcie nie chce wpaść. Ktoś miał podobnie?

    i drugie pytanko

    Co trzeba zrobić żeby zaliczyć osiągnięcie "Diabelskie Nasienie" ?
    tych dwóch osiągnięć brakuje mi do calaczka w tej grze a chciałbym już skończyć :)
    pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    @podbijam
     
  4. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    @podbijam-podbijam
     
  5. Paster03

    Paster03 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
    Jak tu nikt nie odpowiada bo nie wie/nie gra w ta grę to poszukaj przez google, na konsolowisku, na youtube video poradników.....

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
     
  6. kamel12345

    kamel12345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zrobiłem tu calaka więc służę pomocą
    Co do wiru to musisz wyjść na najwyższy maszt jak gonisz Davea Jonesa i z niego skoczyć do wiru inaczej nie zaliczy.




    "Diabelskie Nasienie"- mógłbyś podać treść? Nie chodzi tu aby o to? "Jako Jimmy Kuternoga uderz biczem Willa Turnera 5 razy"
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    dzieki.
    "diabelskie nasienie" - Zagraj wszystkimi postaciami dodatkowymi
    Czy jak wpiszę kod na postać to zablokuje mi to możliwość odblokowywania achivków ? bo jedną postać z całej kolekcji mam nieodblokowaną a nigdzie nie mogę znaleźć jej żeby kupić i nie wiem jak co robić.
     
  8. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    @Gora
     
  9. kamel12345

    kamel12345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie o to chodzi.
    Musisz włączyć każdą misje i zmieniać postacie jakie masz aż będziesz miał spowrotem początkową. Dodatkowe postacie są unikalne dla każdej misji na przykład w misji gdzie mamy schwytać Syrene dodatkową postacią jest Blond syrena, w port royal są żołnierze a w tortudze panienki. Tych postaci nie można odblokować w porcie są one tylko w misjach.
     
Wczytywanie...

Poleć forum