1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LEGO Batman 2: DC Super Heroes (2012) XBOX360-iMARS

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Czerwiec 15, 2012.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28031
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    Region: Free
    Język: ENG
    XGD3: TAK
    Dash: 14719
    ABGX:
    http://img832.imageshack.us/img832/9695/1339762550anfo.png
     
    4 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BONO

    BONO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Chciałem potwierdzić że powyższa wersja posiada menu i napisy PL :peaceful:
     
    1 osoba to lubi.
  4. DarkTrey

    DarkTrey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Bolesławiec
    Zadziała na LT 2.0 ?
     
  5. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    jak zawsze pytania o lt
    Jak jest xgd3 to oznacza ze na 2.0 trzeba wyciągnąć topology!
    A i jest język PL
     
  6. MarcinKa

    MarcinKa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żory
    Żeby nagrać tą gierkę, potrzaebuje liteon ihas? LT 3.0/Verbatim z Singapuru.
     
  7. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    tak gra to xgd3 przecież widać na scanie
     
  8. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    przynajmniej fajne to ?:)
     
  9. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    jak gałeś w gry z seri Lego to jest takie samo oprócz tego że w tej części gadaja do tego;))
    Gry z serii lego sa najlepsze nie tylko dla dzieci , żarty są takie że nie można sie pozbierać
    Ogólnie te gry stawiają na humor i znajdźki;))
     
  10. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    szkoda że gadają normalnie bo po tych jękach które wydawały postacie w poprzednich częściach też można było wszystko ogarnąć i jeszcze się pośmiać.
    a dla dzieci na pewno nie są bo jednak zagadki może i są proste ale 9-10 letnie dziecko nie ogarnie całości :)
    jedna wielka kupa śmiechu :)
     
  11. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    a te hasła
    Batman Gońmy ich
    A Superman na to Tak myślisz??
    Pełno tego w każdej cutscence
     
  12. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Witajcie, mam LT 3.0 nagrałem grę tak jak zawsze, metodą Truncate wypaliła się do końca weryfikacja przebiegła pomyślnie.
    Niestety gra wchodzi do głownego menu, leci intro i przy wyborze nowej gry wychodzi błąd wytarcia miękką szmatką.
    Czy to wina nagrywarki, nie mam tej ihas.... mam zwykłą.
    Dodam , że inne gry działają bez problemu ostatnio choćby Madagascar 3. Nagrany w ten sam sposób śmiga, aż miło.
    Jakieś rady?
     
  13. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    albo ci się złe wypaliło lub jest opcja B czyli taka ,że gra może mieć zabezpieczenie jak dogma i dirt,że do 10min gra się wywala błędem.te dwie gry nie dają się już oszukać dashowi ,że są to pełne kopie. ale co do gry nie ma pewności .ale xgd3 to sądze ,że tak zabezpieczona.
     
  14. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Nagrałem raz jeszcze, w wolniejszym tempie. Być może, że coś z płytkami było nie ok.
    Teraz śmiga, aż miło. Zgrane w 100 % na dysk.

    BTW. te zabezpieczenia obowiązują także na rgh?

    Pozdrawiam
     
  15. Rafał Janowski

    Rafał Janowski Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    po aktualizacji dash gra się odpalila i wszystko wydawalo sie ok do nastepnego uruchomienia konsoli wyswietla sie komunikat o porysowanej plycie i nie da rady jej uruchomic co to ozacza ??
     
  16. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Ja tak miałem, jak nagrywałem ze zwiększoną prędkością. Zobacz czy nagranie, z 2.4 np pomoże.
     
  17. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak się zgrała na dysk znaczy ,że oki po co to drugi raz nagrywać?
    usuń ją z dysku.włącz gre jak wywali po 10min wywali błędem i konsola się wyłączy znaczy ,że gra ma nowe zabezpieczenie jak dirt i dogma i bez ihasa się nie da tego nagrać.na rgh nie zadziała to zabezpieczenie.
     
  18. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Nie napisał nic, że zgrywał na dysk.

    Ja nagrałem, w 100 % na dysk, gra ma zabezpieczenia. Można grac tylko z płytki.

    Pozdro
     
  19. kiliq

    kiliq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy można ją wypakować i będzie działała na JTAG'u?
     
  20. Rafał Janowski

    Rafał Janowski Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  21. Rafał Janowski

    Rafał Janowski Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dodam, że przepuszczalem przez abx-a i gre odpalam bezposrednio z plytki
     
Wczytywanie...

Poleć forum