1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lego Batman Xbox kopia

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez penki, Październik 13, 2013.

  1. penki

    penki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    Witam

    Panowie kupiłem synowi grę Lego Batman 2 na xbox chciałem dla bezpieczeństwa zgrać sobie tą grę na 2 kopie na verbatimie. Moje pytanie jest następujące jakim programem (czy Imgburn) lub inny zgram grę na kompa i później wypalę . Posiadam liteona Ihasha i Imgbur czy to wystarczy. A konsola FAT liteon LT3.0 flash robię sam. Gdzieś czytałem ,że muszę mieć specjalnie DVD Samsung czy można zgrać napędem Liteon z xboxa ? Jak tak to czy muszę wgrywać coś do napędu czy wystarczy że mam LT3.0 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Nie ma takiej możliwości. Musisz mieć napęd ze specjalnym oprogramowaniem-firmware w wersji 0800 z tego co pamiętam.
     
  4. penki

    penki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    Szkoda że nie istnieje firmware do napędów liteona Ihasha . Myślałem że chociaż napęd z xboxa podpięty do kompa będzie dobry.
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Jeśli masz liteona w konoli będzie dobry.Zamiast Lt wgrywasz do niego LT-liteon-0800-v3.bin
     
  6. penki

    penki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    Programuję z kluczem jak LT ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum