1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

lego marvel super heroes problem!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jorge, Grudzień 6, 2013.

  1. Jorge

    Jorge Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam !

    Potrzebuje Pomocy!!

    Gram na dwóch graczy. Podczas misji nie mogę zmieniać postaci. Tzn mogę wybierać tylko postacie które są wybrane od początku!!!

    Wie ktoś w czym problem ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Tzn jeżeli wykonujesz misje fabularna to grasz postaciami tylko wybranymi,natomiast jeżeli zagraża w trybie swobodnym możesz grać kim chcesz


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  4. Jorge

    Jorge Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To jak wykonać niektóre zadania podczas trybu fabularnego skoro nie można wybrać innych postaci ??
     
  5. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Dodatkowe zadania zrobisz tylko w trybie swobodnym, a nie fabularnym. Po każdym przejściu danego epi.zo.du możesz do niego wracać ile razy chcesz. Mając odblkowane większość postaci w grze, jesteś wstanie zebrać wszystkie klocki :)

    // ahahah...ocenzurowało słowo epi.zod :D

    Po wczytaniu tej samej "planszy" powieneś mieć możliwość zmiany postaci, które wcześniej odblokowałeś.
     
  6. Jorge

    Jorge Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Grę już przeszedłem całą.
    Jak wracam do jakiegoś Epizodu to nadal nic.
    I właśnie nie wiem czy ja czegoś nie włączyłem czy coś!
     
  7. Jorge

    Jorge Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No ale niestety nie ma.

    Może to być wina konsoli lub płyty ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum