1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LEGO Piraci z Karaibów / LEGO Pirates of the Caribbean (2011) XBOX360-iCON

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez bakahk, Maj 7, 2011.

  1. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    LEGO Piraci z Karaibów / LEGO Pirates of the Caribbean The Video Game XBOX360-iCON

    LEGO Piraci z Karaibów / LEGO Pirates of the Caribbean The Video Game XBOX360-iCON RF*
    *pozycja w sieci via *******, chomik, itp. itd.;

    działa (2.0.12625.0 + LT+ v.1.1);

    [​IMG]

    Region: RF
    Wersja językowa: ANG (ENG)*
    *p.s wersja anglojęzyczna ("osiągnięcia" PL), jednocześnie "podpowiedzi/napisy" są po angielsku ale postacie się nie odzywają;

    Trailer: YouTube - LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game HD trailer - PC PS3 X360 Wii
    Preview: YouTube - Lego Pirates of the Caribbean: The Video Game Preview (PS3, Xbox 360, Wii)
    Info o grze: LEGO Piraci z Karaibów, LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game ( X360 ) - Encyklopedia Gier | GRY-OnLine

    *no rip of Xex - stan na dzień 07.05.2011r., 8.58;
    [​IMG]

    abgX usera paczos*: http://img600.imageshack.us/img600/1629/screenshot004kf.png
    *pozdrawiam;

    *pełna weryfikacja abgX`em;
    [​IMG]

    DEMO:
    via Live (płatne, dla GOLD`ów darmowe):
    LEGO Piraci z Karaibów - gra wideo - Xbox.com [~952,01 MB]
    via "hosting":
    LEGO Pirates of the Caribbean
    via "MEGAUPLOAD":
    http://xboxforum.pl/dema-f182/ [#201 strona 21]

    Pozdrawiam.
    bakahk.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    dajcie demo
     
  4. Tofik504

    Tofik504 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    popieram demo by się przydało...
     
  5. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
  6. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    twoim zdaniem placenie za demo jest rozsadne? w obu przypadkach. mialem na mysli demo na forum. w dziale dema. tam go nie ma.
     
  7. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Użytkownicy płacą za różne rzeczy od (o zgrozo) gier, wersji demo, DLC.... po "nowe słitaśne czapeczki do swoich awatarów", temat rzeka, co do "darmowego" ściągania, to pomijając wersję PC (dużo serwisów) to i do X`a nie jest dużym problemem skorzystać z Google i znaleźć np. to LEGO Pirates of the Caribbean i podać w odpowiednim temacie niż pisać "chce demo..." to tak na marginesie, pozdrwaiam i udanej rozgrywki!

    *o i widać, że w właściwym temacie również pojawiał się link do wersji demo z serwisów MEGAUPLOAD :)
     
  8. paczos

    paczos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    125
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  9. tuptus

    tuptus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2008
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam! czy ta wstawka jest PL ?
     
  10. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    PL bedzie jak wyjdzie w polsze.
     
  11. bart3r

    bart3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Pytanko mam. Nagrałem gierkę na płytkę (prędkością 4x-tak jak zawsze), po włożeniu do napędu pojawia sie zakładka " Zagraj w grę" z tym że nie pokazuje się obrazek ani tytuł gry, nie ma możliwości zgrania na dysk. Po wlączeniu chwile jest czarny ekran a nastepnie wyskakuje ta informacja z tym aby przetrzec płyte. Nagrywałem ostatnio mortala w ten sam sposób i wszystko było ok. jakies pomysły??..w abgx wychodzi mi to samo co u autora 1 posta;/
    Edit;
    Coś się źle nagrało czy WTF?
     
  12. Mitzek

    Mitzek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam,
    U mnie tez nie dziala, z tym ze pojawia mi sie obrazek z gra, niestety po wystartowaniu dochodzi tylko do pierwszej planszy z informacja o znakach lego , lucas itd i gra dalej nie uruchamia sie, dodatkowo zawiesza cala konsole. Gra da sie zainstalowac, ale przy starcie z dysku jest dokladnie tak samo.
    Mam dasha 625 i przerobke LT, moze tu lezy przyczyna, ze nie LT+? A moze ta gra ma jednak AP 2.5?

    Edit: znalazlem info, ze jednak nie ma AP 2.5. To co moze byc przyczyna, ze nie dziala? Sciagalem wersje ICON, moze sprobowac z jakas inna o ile jest dostepna? Abgx nie wykazal zadnych bledow, po za tym, ze nie moze zweryfikowac pliku, bo nie jest on w bazie dostepny...

    Please Help :)
     
  13. solony123

    solony123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Orientuje się ktoś czy wersja iCON jest po polsku?
     
  14. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Narcyzm przeze mnie przemawia ale co tam :p
    Pozdrawiam. bakahk.
     
  15. jaqjordan

    jaqjordan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Ja tez mam wersje Icon i wsio dziala ok :) hmmm

    Sent from my GT540 using Tapatalk
     
  16. Mitzek

    Mitzek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ...ale masz LT+, czy LT?
    Bo jesli na LT komus dziala, to chyba sciagne jeszcze raz i nagram ponownie... - intryguje mnie to, ze nie bylo zadnego bledu, ani przy rozpakowywaniu, ani przy nagraniu, czy tez weryfikacji...
     
  17. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Weryfikowaliście płytę PO nagraniu w ABGX?
     
  18. Mitzek

    Mitzek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ...po nagraniu to juz nie...,
    a myslisz ze moze to miec znaczenie, skoro zwykla weryfikacja w imgburn porownuje plyte z .iso wczesniej przelecianym abgx'em?
    ...pytam, bo nie wiem...
     
  19. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Hmmm, w zasadzie ciekawa uwaga, z tego co kojarzę nikt ze znajomych nie sprawdzał nigdy ABGX`em wypalonych już pozycji (po prostu działały :p), ale może coś w tym jest.

    Po sprawdzeniu "DVD" wynik powinien być analogiczny go tego zamieszczonego w pierwszym poście, z tą różnicą, że w "dziale" ISO, będzie nazwa nagrywarki, a poniżej layerbreak, jak na poniższej grafice:

    [​IMG]
     
  20. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Tak powinno być.
    Jedna uwaga. Niektóre napędy nie potrafią odczytać layerbreak, wtedy wyskoczy komunikat na żółto (trafił mi się tylko 1 taki napęd), ale resztę powinny zweryfikować.
     
  21. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    jest już "pełna" weryfikacja abgX`em, scan dodałem do pierwszego postu;
     
Wczytywanie...

Poleć forum