1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lego piraci z karaibów

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez harryztybetu, Październik 20, 2011.

  1. harryztybetu

    harryztybetu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Chciałbym dowiedzieć się jak nagrać grę LEGO PIRACI Z KARAIBÓW. Chodzi mi przede wszystkim o to jaki ma być autofix level- 2 czy 3? Żeby przypadkiem nie było tak jak z NFS czy MW2, że płyta jest nieobsługiwana, bo ma AP25. Posiadam najnowszą przeróbkę ixtreme LT+ 2.0 wraz z najnowszym dashboardem. Nagrywam programem IMGBURN. Oczywiście jakby były jakieś dodatkowe wskazówki co do nagrania to bardzo bym prosił, jestem bowiem świerzakiem:)

    Z góry dziekuje za odpowiedź i pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    nie ma ap25 i jak zeskanujesz abgx360 nic się nie stanie nagrywać clone cd lub imgburn max x4 i powino działać
     
  4. harryztybetu

    harryztybetu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    [​IMG]

    zrzut z abgx. Czy można nagrywać, czy stracę płytkę?
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    nagrywać tak ale grać na tym na live nie polecam
     
  6. harryztybetu

    harryztybetu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeszcze jedno pytanko, ustawić lyer break na calculate czy specyfied? bo juz sie pogubilem z tym, jedni pisza ze nagrywali te gre tak drudzy inaczej.
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    dla XGD2 - LayerBreak=191376
     
  8. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    LayerBreaka nie musisz ustawiać w imgburng bo w pliku dvd. jest zapisany LayerBreak
     
  9. harryztybetu

    harryztybetu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    "Nie można odczytać gry. Wyczyść płytę ściereczką."
     
  10. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    a na jakiej płycie nagrywałeś i może zknociłeś z tymi ustawieniami w imgburn jak bym na twoim miejscu na dobrej płycie wypalił w clonecd
     
  11. harryztybetu

    harryztybetu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płyta omega, jeśli możesz to napisz mi co ustawic aby dobrze nagrało. Albo jest może sprawna, działająca wersja gry PL?
     
  12. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    ja nagrywam na Verbatimach prędkość 2.4 w imgburn z tutoriala na forum. nie mam najmniejszych problemów z Lego Piraci. Nagraj może wolnej - tzn 2.4
     
  13. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    omegi nie są specjalne według mnie. nagraj clonem 2,4x-4x tam nie trzeba nic ustawiać jak nie zadziała nagraj na verbatimie.
     
  14. harryztybetu

    harryztybetu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiesz co, ja nagrywałem właśnie z taką prędkością. Do tego na komputerze nic nie było robione, więc nie wiem o co chodzi. Płyty omega chwali bardzo wielu użytkowników, do tego są tańsze niż Verbatimy o wiele. Chwilę wcześniej nagrałem Hitmana: BM i wszystko działało. Spróbuje teraz nagrać inaczej a jak nie wyjdzie to trzeba się zainteresować nowym obrazem gry...
     
  15. harryztybetu

    harryztybetu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Widzicie, nie wiem co mnie podkusiło z tym LyerBrakea'kiem żeby ustawiać na 191376, wystarczyło tak jak w Hitmanie ustawić na calculate optimal i gra działa. Na płycie omega, imgburnem z prędkością nagrywania 2,4x :)
     
  16. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    zainwestuj w verbatim bo na omega długo nie pociągniesz, szybko się niszczą
     
  17. harryztybetu

    harryztybetu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  18. suchy62

    suchy62 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja wczoraj sciagalem z exsite ta gierke wersje eng. Przez abgx puscilem ale itak nic nie zmieniło wszystko było ok. Nagralem w imgburn na plytke Platinuma 2.4 predkoscia i Gierka smiga. LT2..0 niewiem co może być u Ciebie nie tak
     
  19. harryztybetu

    harryztybetu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Widzisz, może to i racja, skusiłem się na wersję PL, ale naprawdę zależy mi na tej grze, bo daje dużo zacieszu:) Mogę Cię prosić o źródło do Twojej gry, skąd dokładnie ściągałeś? Pzdr
     
  20. harryztybetu

    harryztybetu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przyczyną była nieodpowiednia nagrywarka laptopowa. Ładnie nagrała tę grę zewnętrzna nagrywarka dobrej jakości.
     
Wczytywanie...

Poleć forum