1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lego Rock Band

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Speed_PL, Listopad 11, 2009.

  1. Speed_PL

    Speed_PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy można grać w Lego Rock Band na padzie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maczop

    maczop Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. Grower

    Grower Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeżeli nie masz gitary, możesz jedynie śpiewać za pomocą headsetu podpiętego do pada ofc. nie ma innej możliwości.
     
  5. Speed_PL

    Speed_PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. Robert de Clair

    Robert de Clair Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podepne sie, ma ktos wiedze jak przeslac do RB2 utwory z Lego i jak aktywowac utwory z lego na RB2?

    Obecnie po odpaleniu Lego widzi mi utworki z RB1, Lego oraz DLC, natomiast po odpaleniu RB2 widzi utworki własne, RB1 oraz DLC

    Utwory z RB1 przesłałem za pomocą zakupionego na DLC klucza, jednak jesli teraz mialbym ponownie taki manewr uczynic to narażam się na bana.
    z reszta obecnei nie widze takiej opcji (w RB2 był zdaje się w extras)
     
Wczytywanie...

Poleć forum