1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

lego star wars 3 the clone wars - problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez damiancyn19, Marzec 21, 2011.

  1. damiancyn19

    damiancyn19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Pobrałem lego star wars 3 the clone wars to najnowsze.
    Wkładam płyte i chce aktualizacji czy moge zaktualizowac konsole mam przerobiona lt+ 1.1?
    tak zeby nic sie nie stalo. Bulletstorm, need for speed: hp, fifa 11 i wszystko dziala. Proszę o pomoc
    z gory dzieki
    pozdrawiam damiancyn19
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Podobno ta gra nie blokuje innych gierek, a jeżeli abgx nie wywalił żadnych błędów to możesz aktualizować
     
  4. damiancyn19

    damiancyn19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ma ktos inne zastrzeżenia?
    zapomnialem przeskanowac abgx:(
     
  5. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    ech...

    Masz LT+ to się nie przejmujesz na ten czas aktualizacjami...
     
  6. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    to wypalaną płytę też możesz przeskanować przez abgx :) masz najnowszego dasha??
     
  7. damiancyn19

    damiancyn19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    do nfs nie wgrywalem ap 2.5 bo juz tam byl i dzialal bo mam lt+ 1.1 a niewiem jakiego mam dasha ale bulletstorm dziala

    jezeli mozesz daj mi link do najnowszego dasha ja niemam chyba najnowszego
     
  8. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
  9. damiancyn19

    damiancyn19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. xpress

    xpress Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    siemka dolaczam sie do tematu mianowicie zaaktualizowalem to lego i w trakcie aktualizacji wyskoczyl mi komunikat ze przyty sie nei da odczytac. Pózniej znikly mi awatary i jak nacisnalem dostosuj awatar to pisze zebym wgral aktualizacje:/ co mam teraz zrobić?podpowie ktos?
     
  11. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
  12. xpress

    xpress Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale jak?mam zawiesc do kogos czy sam mam zrobic tak jak pisze zeby na pendrive'a zgrac
     
  13. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    normalnie zgraj na pena lup cd skoro nie masz podłączonego xboxa ... zalezy jeszcze o jaką aktualizacje chodzi... bo może o dashboardu a może o gry
     
  14. -GoNzO-

    -GoNzO- Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    WItam ... ściągnąłem tego lego star wars 3 przeskanowalem abgx360 i niby wszystko ok http://img829.imageshack.us/img829/4053/abgxr.jpg
    nagralem na verbatim'ke z predkoscia x4 imgburn'em wkladam do konsoli pokazuje sie obrazek wlaczam pokazuje sie logo producentow przeskakuje na neibieski napis long long cos tam i nagle wywala blad gry prosze przetrzec plyte... Mam lt+ konsola na 100% nie oflagowana najnowszy dash ... Co mozna zrobic w tej sytuacji ?
     
  15. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nagrac na innej nagrywarce
     
Wczytywanie...

Poleć forum