1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lego star wars III clone wars problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kuklik, Lipiec 1, 2011.

  1. kuklik

    kuklik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem że taki problem się pojawił ale że jestem świeżakiem to nie mogę pisać w tamtym temacie.
    Problem polega na tym że mam flasha 1.51, i ściągnąłem grę w tytule, przerobiłem ja w 360wavespatcher z wave ?? na wave 3, zrobiłem plik .dvd w mulleterze i nagrałem, wkładam do napędu i wyskakuje wszystko fajnie gierka, ale trzeba zaktualizować, no to wyskakuje potem błąd w trakcie aktualizacji, więc załatwiłem update'a na pena i zaktualizowałem xboxa, ale teraz nie czyta żadnej pirackiej gry, jedynie oryginalne, a reszta ma odtwórz DVD, wiem że parę innych osób miało ten sam problem ale im się jakoś udało.

    PS: sory jak coś nie ogarniam ale dawno nie korzystałem z konsoli, w zasadzie zatrzymałem się jak wydano wave 4
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DragonElite

    DragonElite Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 9, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zaktualizowałeś do najnowszego dasha, który kasuje przeróbkę, musisz wgrać ją teraz na nowo, najlepiej LT 1.9 ;)
     
  4. kuklik

    kuklik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    LT 1.9? czyli tak jak jest 1.6 itp? i w takim razie znowu muszę kolesiowi zawozić konsole żeby przerabiał? i jak to MS zrobił, żeby przerobić trzeba było wyciągać napęd a oni sama aktualizacją wykasowali flasha?

    i czy w takim razie mogę to jakoś sam przerobić, jakoś tylko wgrać flasha?
     
  5. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Tak ,teraz flash napędu i na 1.9 i po problemie na jakiś czas.

    Jak masz klucz i odpowiedni kontroler to samemu można wgrać.
     
  6. kuklik

    kuklik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok, dzięki, i tylko jeszcze jedno pytanie, czy gry ze starszych wave'ow będą działać na 1.9, i jaki numerek ma teraz wave ;] i prosiłbym o linka jak dobrze przerobić to samemu
     
  7. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
  8. kuklik

    kuklik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Albo Liteon albo BenQ .
    To po kabelkach się poznaje bez rozkręcania ,tacki są takie same.
     
  10. kuklik

    kuklik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    żółty czyli lite on chyba że to taki strasznie syfiaty biały ale raczej żólty ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum