1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lego Star Wars III

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez siwman, Marzec 26, 2011.

  1. siwman

    siwman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam pytanie sciągnąłem gre :Lego Star Wars III The Clone Wars - MARVEL mam xtreme 1,6 i dash 9199 chyba bo jestem zielony i nie wiem gdzie spr.gra się zainstalowała ale jak włączam to woła o aktualizacje jest ona razem z grą czy mogę ją bezpiecznie zainstalować czy mogą być jakieś kłopoty?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. siwman

    siwman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Może ktoś odp. bo mi syn nie daje spokoje a niechcę ryzykować utrata innych gier
     
  4. paczos

    paczos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    125
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    o kolego właśnie o to samo miałem pytać , wczoraj kupiłem xboxa nagrałem pierwsza grę to samo lego i pisze by zagrać zaktualizuj konsole mam w niej ten sam soft co kolega wyżej z xboxem dostałem 3 inne gierki które działają
     
  5. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    musicie zaktualizować bo potrzebny jest nowy dash 12625 paczos ty jak masz oryginaly to nie musisz się o nic martwić jak masz same oryginały bez przerobionego napędu, siwman ty jak grasz na piratach to do niektórych gier potrzeba będzie wgrać AP25 ale wszystko można znaleść na forum
     
  6. paczos

    paczos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    125
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    kula dzięki ale te 3 to tez piraty ale zadałem pytanie a teraz sam odpowiem koledze wiec tak:
    mam ten sam soft i po nagraniu tej gierki zapytało mnie bym zaaktualizowal bo inaczej nie zagram zaryzykowałem wychodzi na to ze aktualizacja jest już razem z gra wiec dałem TAK (190mb miejsca potrzeba) i po aktualizacji gra działa
     
  7. siwman

    siwman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    głównie mi chodzi czy po zainstalowaniu aktualizacji będą działały te gry co mam zainstalowane ja gram w fife 11 a syn toystory 3 i jeszcze pare innych dla dzieci.
     
  8. paczos

    paczos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2011
    Posty:
    125
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no ja mam konsole od wczoraj dobrze się nie znam ale zaktualizowałem jak wyżej napisałem miałem inne gry (piraty) i nadal działają jedyne co mi sie zmieniło to całe menu w xboxie avatary teraz to nie koty psy ;) tylko postacie i takie tam pozatym wszystko działa mam ten sam soft co ty (konsola niewpinana do neta)
     
  9. siwman

    siwman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no i spróbowałem i wszystko smiga no i rzeczywiscie menu prezentuję się inaczej no i można kinecta podpinać także dzięki wielkie kolego paczos.
     
Wczytywanie...

Poleć forum