1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lego Star Wars: The Complete Saga. Problem.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kaa, Styczeń 5, 2016.

  1. kaa

    kaa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Synek dostał grę Lego Star Wars: The Complete Saga i nie potrafimy zapisać stanu gry. Próbowaliśmy na różne sposoby i ciągle mamy 0 osiągnięć. Szukałam odpowiedzi w necie i też nie znalazłam.
    Mamy Xboxa 360 4g, na dysku nie ma jeszcze zapisu więc miejsce jest, profil na konsoli utworzony. Proszę o podpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MolKiller

    MolKiller Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2015
    Posty:
    73
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Rybnik
    Konsloa jest podpięta do internetu i konto/profil zalogowane?
     
  4. kaa

    kaa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak.
     
  5. Mat3j86

    Mat3j86 Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2015
    Posty:
    32
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Gra posiada autozapis więc nie powinno być z tym problemu. Chyba że masz wersję demo - one nie pozwalaja na zapisywanie stanu gry. Gra zapisuje się po przejściu danego poziomu/misji - jeżeli nie ukonczyleś pierwszej misji zapisu nie będzie. Nie wiem jak jest w 360, w one mimo zalogowania po odpaleniu gry pyta na jakim profilu ma grać - jeżeli nie wybierzemy profilu gramy jako gość i tu również nie będzie zapisu gry
     
  6. kaa

    kaa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płyta zakupiona w Empiku. Czy ukończenie misji to następny poziom? Doszliśmy do 5 levela i nic się nie zapisało. Tak jeszcze myślę, że może trzeba coś zebrać , w odpowiedniej ilości i pomimo że przechodzimy dalej misja nie jest zakończona. Czy to możliwe?
     
  7. kaa

    kaa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Misja to 1 level?
     
  8. Mat3j86

    Mat3j86 Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2015
    Posty:
    32
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak misja to 1 lvl. Jak gra się uruchamia również powinna być informacja o autozapisie. Może odinstaluj grę i zainstaluj ją ponownie? Ja zawsze kontaktuje się z supportem danej gry. Standardowo co mi proponują to : odinstaluj i zainstaluj grę ponownie, jak nie pomoże to reset xboxa do ustawien fabrycznych. Kolejny i ostatni krok to reset xboxa i połączenie go z siecią za pomocą kabla a nie wifi. Podobno gry czasami inaczej reaguja na rodzaj polaczenia... (chyba nie musze tlumaczyc jak na to zareagowale:) ) najwazniejsze że zawsze któryś z tych kroków pomaga - szkoda tylko że są to bolesne kroki gdyż po resecie konsoli musze pobierać kilkaset giga gier...
     
  9. MolKiller

    MolKiller Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2015
    Posty:
    73
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Rybnik
    Z Lego miałem takie same probelmy że save byly na poczatku nie widoczne, znikły z profilu gdy bylem na 10 misji, zaczalem od nowa, doszedlem do 3giej miesji, poczym pojawił sie moj profil z 10 tej misji. Myślę że xbox przez przeewin czas nie miał połączenia z serwerem. Trwało to przez pierwsze klika dni grania, teraz od miesiąca wszystko ok
     
Wczytywanie...

Poleć forum