1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LEGO The Lord of the Rings (2012) XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Listopad 14, 2012.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28109
    Polubienia:
    3214
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]


    RELEASE: LEGO.The.Lord.of.the.Rings.XBOX360-COMPLEX
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. NIKODEMUS

    NIKODEMUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żywiec, Poland
    na zatoce piratów już jest :tennis:, możliwe, że już ma wersję PL w sobie, jak uważacie?
     
  4. mariusz531

    mariusz531 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Juz jest , ale nie działa mi na LT 3.0 i wypalone IHASEM na Verbatimie....
     
  5. hacienda

    hacienda Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 14, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. NIKODEMUS

    NIKODEMUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żywiec, Poland
    sama nagrywarka IHAS to za mało powinna mieć zmieniony FW, na forum masz od tego poradniki, chyba że takowy masz i mimo tego nie działa to mały lipton, a sprawdzałeś w ABGX obraz czy nie ma błędów?
     
  7. mariusz531

    mariusz531 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem ,przerobiłem w/g poradników IHAS 124B na 524B i FIFE 13 odpalilem bez problemów.

    CZyli co ? zmienić firmware na inne ? ale czy da sie teraz ?
     
  8. cinekxbox

    cinekxbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    141
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przepuściłeś przez abgx - obraz ma pustą topologie - przepuść i ma dzialac
     
  9. Luk4sPL

    Luk4sPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Może jeszcze raz przepuść.
     
  10. mariusz531

    mariusz531 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wlasnie nie przepuscilem za pierwszym razem ech,mój blad. Po sprawdzeniu plyty wyskoczylo w ABGX "Topology Data is Blank"
    Teraz przepuscilem w ABGX raz wyszło to samo,przepuscilem drugi raz wyszlo co innego nie pamietam juz :) Nagrywam teraz taki obraz płyty,jak to nie bedzie to , to juz sam nie wiem.Ale z tego co piszą chłopaki to powinno być to.

    Świeżak to świeżak :)

    Dziekuje wszystkim za pomoc.
    Gra działa i tak jak napisaliscie nie było topologii,trzeba było przepuscic przez ABGX.
    Człowiek sie całe życie uczy.
     
  11. kamileqPL

    kamileqPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2012
    Posty:
    310
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    wstawka zawiera pl - napisy
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  12. tomaspb

    tomaspb Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak od siebie dodam że zauważyłem że wstawki od complexa nigdy nie mają dogranej topologi i zawsze trzeba je przepuścić przez abgx co by śmigały na 3.0 to tak na przyszłość :)
     
  13. larwas

    larwas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Katowice, Poland, Poland
    Witam!
    Mam problem z Lego LOTR ( wersja LEGO The Lord of the Rings" (2012) XBOX360-COMPLEX ) gra nagrana Ihasem na Verbatimie, instaluje sie gra na dysku bez problemu. I teraz moj problem: przeszedlem 1 misje (ten wstep) pozniej pojawilem sie w wiosce i poszedlem zrobic nastepna misje (Czarny Jezdziec czy jakos tak) i po skonczeniu tej misji nie mam nastepnej misji (na mapie zaznaczona jest droga znowu na ta sama misje - 2) i nie da sie wyjsc z wioski bo widze ze wyjscie jest przez farme a tam jak chce przejsc to znowu odpala sie misja 2..Wie ktos jak mozna to naprawic? A moze to bug i trzeba na latke czekac...;/
    Pozdrawiam!

    PS. probowalem zapisac gre na innym slocie ale nie dalo to rezultatu..;/
     
  14. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: LEGO The Lord of the Rings (2012) XBOX360-COMPLEX

    spróbuj wyczyścić pamięć podręczna.

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  15. larwas

    larwas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Katowice, Poland, Poland
    zadzialalo:D dzieki za pomoc:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum