1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lepsza Jakość

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Twardziol, Wrzesień 8, 2013.

  1. Twardziol

    Twardziol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ostatnio zgrałem sobie Splinter Cell Blacklist i gdy włączam tą gre to płakać mi sie chce bardzo słaba jakość .
    Można jakoś poprawić tą jakość ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Zula

    Zula Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Od mojej mamusi
    Jak wgrasz tekstury HD to może będzie lepiej
     
  4. Twardziol

    Twardziol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak można zainstalować tekstury HD ? może to przez kabel który posiadam na chinche Kabel HDTV
     
  5. Zula

    Zula Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Od mojej mamusi
    Tekstury HD są na drugiej płycie. Grasz na LT czy RGH???.
     
  6. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    masz LT? tekstury sa na DVD2 gry. nie da sie ich zainstalować? chyba ze masz rgh. to trzeba wrzucic na dysk konsoli.

    zapomnialem, ze jeszcze jest opcja. konsola nieprzerobiona :)
     
  7. Twardziol

    Twardziol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bo mam tą gre na 2 płytach i ta 2 płyta ma być lepsza w HD ?
     
  8. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    na 2 dvd powinien ci wyskoczyć czy zainstalować tekstury HD. W ogóle na początku gry powinna taka informacja wyskoczyć ale to szczegół.
     
  9. Twardziol

    Twardziol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No cóż, spróbuj wgrać teks tuty HD no i w opcjach 720p/1080i lub jeśli grasz na HDMI i tam wybierz jakość HD czy co tam jest ;D
     
  11. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Druga płyta jest do tekstur hd i do single
     
  12. Twardziol

    Twardziol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i tak nic nie rozumiem czyli musze sobie zgrać 2 płyte ?
    Pozatym nie mam HDMI tylko chinch
     
  13. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nagraj płytę drugą, i doinstaluj te tekstury i pamiętaj ,że trzeba mieć dysk do xbox 360. Ale tam dużej różnicy nie będzie bez hdmi i tak.
     
  14. Skyfall1995

    Skyfall1995 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2013
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Dokładnie pan powyżej ma racje, spróbuj zrobić tak jak powyżej napisał, bo moim zdaniem powinny ci się wgrać tekstury HD.
     
  15. pocinas

    pocinas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2011
    Posty:
    1087
    Polubienia:
    133
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Południowo-Zachodnia Anglia
    Chinch... Ale chinchy? Jak 3 to sie nie dziwie ze masakra, grafa jak z atari, do tego brak textur to juz wogle tragedy. Po chinchach ale hdtv czyli componencie grafika o niebo lepsza. Kabel hdtv ma 6 chinchy i przelacznik na wtyczne AV.

    Wyciapane z SGS+ i9001 za pomocą Tapatalk4
     
  16. Twardziol

    Twardziol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2013
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a może jest jakaś przełączka chinch-HDMI ?
     
  17. artuuro

    artuuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2013
    Posty:
    117
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Chyba nie ma. Jest chinch-VGA
    A następnie VGA-HDMI(70zł taka przejściówka z VGA-HDMI o.0), aczkolwiek być może być cinch-HDMI, osobiście nic takiego nie znalazłem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum