1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LG GSA-H10N a nagrywanie gier XGD3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Barrtoszek, Kwiecień 12, 2012.

  1. Barrtoszek

    Barrtoszek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    A, A
    Witam.
    Posiadam nagrywarke LG GSA-H10N . Nie jest ona najnowsza lecz daje rade:p moje pytanie brzmi czy w ogole da sie nagrac gry z zabezpieczeniami XGD3 (np.forza motorsport 4) ? Aktualnie mam LT 2.0 lecz jesli ta nagrywarka poradzi sobie z nagraniem tych gier odrazu zaaktualizuje do 3.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    no Forze niezbyt nagrasz bo ma zabezpieczenia CIV.Pozostałe gry z XGD3 dasz radę nagrać z opcją "skracanie" (Truncate).
     
  4. Barrtoszek

    Barrtoszek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    A, A
    czyli do forzy potrzebny juz jest naped liteona IHAS ?
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Tak, ale tylko forza 4 ma zabezpieczenia CIV
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  7. Barrtoszek

    Barrtoszek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    A, A
    czyli wystarczy ze nagram plyte za pomoca nagrywarki IHAS ale czy bede musial wtedy aktualizowac lt do 3.0 czy na 2.0 bez problemu pojdzie?
     
  8. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Na lt 2.0 odpalisz każą grę. Do forzy nie trzeba koniecznie ihasa. Możesz nagrać zwykła, ale co jakiś czas (np. w odstępie kilku godzin) będzie wywalało grę do dasha.
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
Wczytywanie...

Poleć forum