1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lg GSA-H55L nie chce wypalać płyt pomocy !

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez krzychu098, Luty 28, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. krzychu098

    krzychu098 Banned

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ktoś ma może ten napęd ??? Próbuje wypalić sobie fable 2 i mi albo wyskakuje błąd albo porostu nic nie idzie. Pomocy !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
    ja mam taką nagrywarke, po ok. 100 nagranych dl wysiadła, może opisz coś więcej. Raz miałem podobnie jak ty, to pomogło ponowne zainstalowanie windowsa.



    Edit: zwykłe dvd i cd normalnie nagrywa, po prostu laser nie ma już takiej mocy, aby nagrać drugą warstwę
     
  4. krzychu098

    krzychu098 Banned

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    W image burn wyskakuje mi jakiś błąd Io i pisze żebym sprawdził ,,Kondycje nagrywarki'' sprawdzałem wszystko i wygląda dobrze :) Ale błąd ciągle występuje próbowałem innych programów np. CloneCD i tam mi poprostu nie wypala pisze ,,Szybkość nagrywania 0,00kb na sekundę'' nie wiem co robić :(
     
  5. apekiller

    apekiller Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Koszalin
    A inne gry wypala Ci normalnie? Tylko Fable nie idzie?
     
  6. krzychu098

    krzychu098 Banned

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Hmm jeszcze innych nie ściągnąłem jutro o tym napisze jak mi się ściągnie fifa 09 no chyba że ude się rozwiązać problem teraz :)
    Jak ktoś ma jakieś sugestie to dawać :p
     
  7. manhunt13

    manhunt13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Inowrocław
    U mnie nagrywarka już nagrała 15 gier na x0 i kilkadziesiąt płyt DVD i wszystko lata jak na razie :)
     
  8. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum