1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Licencja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Matth3w, Maj 16, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Matth3w

    Matth3w Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich,
    Zakupiłem zestaw gier od zaufanego sprzedawcy na Allegro.
    Otrzymałem pasy do profilu, przeniosłem licencje, ale gry działają tylko na otrzymanym profilu przy połączeniu z internetem.
    Następna możliwość przeniesienia licencji za 12 tygodni.
    Dlatego kieruję się do Was o radę, póki mam jeszcze profil, co mam czynić, by te gry działały na moim koncie ? :hororr:
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zaloguj sie na drugim 0adzie na s2oj profil po wlqczeniu gry wyloguj profil zakupiony

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Pmrowicki

    Pmrowicki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    103
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ale najpierw pobrałeś gry a potem przeniosłeś licke czy na odwrót przeniosłeś licke i pobrałeś gry?
     
  5. Matth3w

    Matth3w Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przeniosłem i pobrałem.
     
  6. Pmrowicki

    Pmrowicki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2012
    Posty:
    103
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie jestem pewien czy nie na odwrot powinno byc, kiedys jak ja kupilen to w aukcji bylo napisane jak to zrobic. Spojz i moze gdzies zobaczysz u niego na stronie to

    Wysłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk
     
  7. Matth3w

    Matth3w Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niby napisał, ale nie działa.
    A z tymi 2 padami to działa, ale przecież te konto mam tylko jeszcze na parę dni, więc ta opcja odpada, ale dziękuję za radę :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum