1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lieon 16D5S wyciągnięcie klucza napędu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez elektor, Kwiecień 18, 2012.

  1. elektor

    elektor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    120
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Torun
    Witam.Zakupiłem Xkey i musze szczytać tylko klucz napędu czy jet mozliwe z tego napędu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ZiK

    ZiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    607
    Polubienia:
    46
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    0-34
  4. elektor

    elektor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    120
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Torun
    Czyli na razie czekać ,a tu chodzi tylko o klucz.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie da rady, xkey nie wspolpracuje z 16d5s

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to ci ten xkey nie za działa jak masz trinity zostaje ci rgh
     
  7. elektor

    elektor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    120
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Torun
    mam już jedną przerobioną w swięta kupiłem slimke ale nie ma problemu zainstaluje ją w facie następnym bo mam w sumie trzy konsole a na 16d5s będe czekał ,a wtedy się przełozy keya. Pozdrawiam
     
  8. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to długo to może trwać liteon 1175 się łatwo nie podaje
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. elektor
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    1015
  2. elektor
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    299
  3. InPirats
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    501
  4. WRUB5ON
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    84
  5. petroz
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    225

Poleć forum