1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Limbo pytanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez kkey, Wrzesień 23, 2010.

  1. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Witam czy można uruchomić pełną wersję gry LIMBO nie używając JTAG ? Jeśli tak to jak ?
    Z GÓRY DZIĘKI
    Jeśli był już taki temat to przepraszam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Aras64

    Aras64 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2008
    Posty:
    248
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałcz
    Jasne, ściągasz z Live Arcade za 1200pkt. U ciebie to nie działa?
     
  4. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    W oprogramowaniu jest poradnik mojego autorstwa, nt. odpalania gier Arcade za darmo bez JTAG.
     
  5. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Poprawiam się bo źle napisałem czy jest możliwość uruchomienia demo wersji Limbo aby działała jako pełna wersja nie podłączając się do LIVE i nie używając JTAG ?
     
  6. cinekxbox

    cinekxbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    141
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie ma takiej możliwości, nawet jak kupisz tą grę aby cieszyć się full wersją musisz być podpięty do LIVE
     
  7. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
  8. wujek

    wujek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    ostrowiec
    Mylisz się.
     
  9. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    wujek ---- to jak to zrobić ?
     
  10. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Nie ma innego sposobu jak kupić za msp, zgrać metodą hacked profile albo skorzystać z JTAG-a !
     
  11. wujek

    wujek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    ostrowiec
    Dokładnie tak jak napisał kolega KJ5

    Ja np. kupiłem na all.... konto z 4000 msp, dostałem gratisem 50%, czyli za 6000msp nakupowałem szitu, poodpalałem na kupionym koncie, odłączyłem konsole od neta, przelogowałem się na swoj profil i bez połączenia z xbl mam wszystko w wersji full.
     
  12. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Aha to wielkie dzięki
     
Wczytywanie...

Poleć forum