1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Limit 16gb na zewnętrznym hdd 500gb

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Mateos44, Czerwiec 1, 2011.

  1. Mateos44

    Mateos44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, czy można jakoś się pozbyć limitu 16gb na przenośnym hdd z pojemnością 500gb? trzeba bd. przerobić konsole?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    16 giga na jednym porcie usb...nic wiecej nie zdziałasz
     
  4. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jedynie JTAG może pomóc.
     
  5. Mateos44

    Mateos44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli jtag da mi pełne możliwości z zewnętrznym dyskiem? będę mógł nawet odpalać stare gry z X-a na zewnętrznym dzięki jtag?
     
  6. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Tak, ale na swojej konsoli o JTAGu mozesz pomarzyc.
     
  7. Mateos44

    Mateos44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Jtag tylko do konsol z dasem 7... i nizej. i data produkcji do czerwca 09
     
  9. Mateos44

    Mateos44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja mam wersje 2.0.13146.0 a data produkcji xpudła to wrzesień 2006
     
  10. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
  11. Mateos44

    Mateos44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ehh :/ a nie można mieć starszego dasha :/ ?
     
  12. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    Jeżeli chodzi Ci o cofnięcie dasha - to nie, nie da się.
     
  13. Mateos44

    Mateos44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    shit :/czyli na zawsze będę skazany na brak jtaga?
     
  14. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie

    Tak samo jak 98% uzytkownikow forum. Sprzedaj konsole i kup sobie z JTAGIEM
     
  15. Mateos44

    Mateos44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    gdyby nie to że moja konsola jest obecnie warta 300zł albo i mniej ...
     
  16. i.T

    i.T Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Do konsoli z Jtagiem musiałbyś dołożyć z 500zł, a do tego nie masz pewności, że osoba, która robiła przeróbkę, uczyniła to poprawnie, więc jak dla mnie, powinieneś sobie odpuścić i jechać na DVD DL, albo zacząć śmigać na oryginałach.
     
  17. Mateos44

    Mateos44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale na iXtreme na DVD DL nie bd. miał 300gb z zewnetrznego :/
     
  18. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
  19. Mateos44

    Mateos44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    właśnie niedługo go kupuje najprawdopodobniej :p
     
  20. krapkov

    krapkov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jakby Cię interesowało to masz tu linka do mojej aukcji
     
  21. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    a co ci po 300 gb zewnetrzenego dysku jak i tak z niego nic nie skopiujesz, kup sobie 250 do xboxa i bedziesz miec dysk
     
Wczytywanie...

Poleć forum