1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

[LINK] DI: Riptide Ustawki

Temat na forum 'Ustawki' rozpoczęty przez z0nk31, Kwiecień 22, 2013.

  1. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Ktoś chętny do rozpracowywania Riptide'a na LiNKu ?
    Tylko silna ekipa która ma ochotę grać od pierwszej misji do ostatniej.
    Wymagany mikrofon oraz TeamSpeak 3.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tyberiusz

    Tyberiusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mogę pograć. Mam grę, ale jeszcze jej nie odpalałem. W pierwszą część grałem.
    Poza tym - po co TeamSpeak? Nie można w grze rozmawiać przez headset'y?
     
  4. Reywind

    Reywind Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    RP
    Ja tam chętnie pogram.
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    ja nie mam HS - tylko kinect a na tym jakość głosu jest marna.
     
  6. haipehaope

    haipehaope Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2012
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja moge sobie zagrac ale nie mam na kompie team speak tylko mikrofon do konsoli mam i na konsoli moge rozmawiac
     
  7. MaNiAk91

    MaNiAk91 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    chetnie pogram :))
     
  8. speedi93

    speedi93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    118
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jelenia Góra/Jeżów Sudecki
    Też chętnie pogram... Grę mam ale nawet jej nie włączałem. w poprzednią część grałem. Nie mam teamspeak'a ale mam headseta :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum