1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Link mało graczy

Temat na forum 'LINK' rozpoczęty przez serok, Grudzień 8, 2012.

  1. serok

    serok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2007
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sochaczew
    Zauważyliście? Jakoś mało ludzie gra teraz na linku. Miało być tak dobrze a wyszło jak wyszło :) hehe
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AHC

    AHC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2010
    Posty:
    357
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polkowice
    Mało ??
    Zależy jaka gra i godzina :p:p:p

    U mnie w MW3 jest zawsze kilka - kilkanaście osób :)
    Wystarczająco do multi :D

    Pozdro !
     
  4. omega_pl

    omega_pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2011
    Posty:
    269
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    PRG
    W BO2 też nie ma problemu tak jak i w GOW3 :D
     
  5. serok

    serok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2007
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sochaczew
    Lączcycie się do pokoi bez problemu?
     
  6. omega_pl

    omega_pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2011
    Posty:
    269
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    PRG
    Bez najmniejszego :D
     
  7. labamba63

    labamba63 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    68
    Polubienia:
    86
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @serok z tymi pokojami to różnie bywa, bo to jeszcze beta ;P
     
  8. QbaPL

    QbaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Próbowałem już trzy dni się połączyć z jakąkolwiek grą, ale bezskutecznie! U mnie LINK chyba nie pójdzie? Zainstalowałem FSD i wszystko jest ok.
    Porty przeszły, router UPNP, logowanie w jqe360, wszystko tak jak trzeba. Ściągam rożne TU, zaznaczam najnowsze. Wchodzę w gry. Z pada wchodzę w menu System Link i widzę pokoje. Dołączam się do nich, widzę innych graczy. Wszystko wygląda dobrze. Wchodzę w grze w System Link, żeby się połączyć i KLOPS! W większości gier nie widzę żadnych gier do dołączenia się. Jak już CODBOII udało mi się zobaczyć gry do dołączenia się, to przy próbie, wyrzuca mi ERROR z połączeniem. Próbowałem na PL i ENG. Czy ktoś sie mocno i naprawdę połączył i grał przez LINK-a? Ja nie mogę i nie wiem dlaczego. Mam D-Link-a D-524. Z GOW3 też próbowałem i lipa! Dzięki.

    P.S.
    Po przesiadce na FSD 3 i DL 3.05 wywaliło mi save z GOW3. Czy miał to już ktoś i czy da się coś z tym zrobić?
    Dzięki.
     
  9. HASEE

    HASEE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    jakie gry w ogóle obsługuje ten link?
     
  10. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Wejdź na stronę to zobaczysz jakie i w co aktualnie ludzie graja.
     
  11. grisza133

    grisza133 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    184
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Grodziec, Bielsko, Poland, Poland
  12. QuiZr

    QuiZr Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Jakby ktoś chciał coś potestować czy pograć napiszcie do mnie na skype :) : tymoteusz.adamczyk
     
  13. ciuciek

    ciuciek Banned

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    77
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Głogów
    A te obsługuje link : LISTA GIER xbox 360
     
    1 osoba to lubi.
  14. QbaPL

    QbaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Będzie coś z tego???

    Próbowałem już trzy dni się połączyć z jakąkolwiek grą, ale bezskutecznie! U mnie LINK chyba nie pójdzie? Zainstalowałem FSD i wszystko jest ok.
    Porty przeszły, router UPNP, logowanie w jqe360, wszystko tak jak trzeba. Ściągam rożne TU, zaznaczam najnowsze. Wchodzę w gry. Z pada wchodzę w menu System Link i widzę pokoje. Dołączam się do nich, widzę innych graczy. Wszystko wygląda dobrze. Wchodzę w grze w System Link, żeby się połączyć i KLOPS! W większości gier nie widzę żadnych gier do dołączenia się. Jak już CODBOII udało mi się zobaczyć gry do dołączenia się, to przy próbie, wyrzuca mi ERROR z połączeniem. Próbowałem na PL i ENG. Czy ktoś sie mocno i naprawdę połączył i grał przez LINK-a? Ja nie mogę i nie wiem dlaczego. Mam D-Link-a D-524. Z GOW3 też próbowałem i lipa! Dzięki.

    P.S.
    Po przesiadce na FSD 3 i DL 3.05 wywaliło mi save z GOW3. Czy miał to już ktoś i czy da się coś z tym zrobić?
    Dzięki.
     
  15. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Link mało graczy

    testuj na BO2 bo tam zawsze ktos gra. Jaki error ci wyskoczył, jesli unablo to connect...... to masz cos z portami źle zrobione.

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  16. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
  17. QbaPL

    QbaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us

    Co tu może być nie tak???
     
  18. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Link mało graczy

    teoretycznie wszystko jest dobrze, widocznie dostawca blokuje porty :)

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  19. QbaPL

    QbaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Netia NIE BLOKUJE żadnych portów.
     
  20. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    Tak samo jak Orange czy TP.
     
  21. dawidwronowski1

    dawidwronowski1 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2012
    Posty:
    63
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stare Sioło
    co Ty gadasz ja mam z Orange Livebox TP i nic mi nie blokuja wszystko mam na PASS :) więc się nie wypowiadaj jak nie wiesz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum