1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Link nie łączy z portami

Temat na forum 'LINK' rozpoczęty przez szymonnedved, Sierpień 1, 2014.

  1. szymonnedved

    szymonnedved Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    śląsk
    Witam konto na jqe360 założona i działa łączy bez problemu reszta też po za portami ani 3072 próbowałem także wymyślone porty i efekt zawsze ten sam Fail dlaczego ? proszę o pomoc

    EDIT

    Dziwne odpaliłem Diablo 3 znalazło kilka pokoi ale 0 graczy nawet wyświetliło że nie mam 3 aktualizacji to co działa mi to czy jak bo już sam nie wiem

    Info orso // Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj.

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dixonek0209

    dixonek0209 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2014
    Posty:
    48
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  4. szymonnedved

    szymonnedved Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    śląsk
    No mój dostawca twierdzi że nie blokuje tych portów, ale nie zmienia to faktów że z nimi nie łaczy i nie wiem jak je sam mam odblokować czy problem tkwi w czym innym
     
  5. dixonek0209

    dixonek0209 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2014
    Posty:
    48
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Posiadasz router? Jeśli tak to jakiej firmy ?
     
  6. szymonnedved

    szymonnedved Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    śląsk
    router netiaspot

    fotka odblokowania portów:

    http://zapodaj.net/aaf1bd9c3b3f1.jpg.html

    edit.
    robiłem to źle trzeba dać z dowolnego porto do 3072

    także teraz łączy!
    dzięki wszystkim za chęć pomocy pozdro
     
Wczytywanie...

Poleć forum