1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Link pomocy!!!

Temat na forum 'LINK' rozpoczęty przez lukasknw, Październik 15, 2013.

  1. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam zrobiłem wszytko jak w poradniku odblokowałem porty i w testach jest ok ale jak wchodze w gre to cały czas ze niemoge do sesji wejsc potem juz wogule niema graczy wychodze, znow sprawdzam test i failed i tak co chwile czem utak?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mac_abra

    mac_abra Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    360
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Hornšperk
    Zmien porty w klocku i na routerze na 9050/9051 u mnie pomogło na problemy z link'iem. I jak masz w routerze funkcję DMZ ustaw na IP konsoli.

    posted via taptalk @ LT22i
     
  4. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    no niestety nic niepomogło stan portu danych port 9050 tcp;fail udp fail i rozgłoszenia 9051 tcp failed udp 9051 failed
     
  5. mac_abra

    mac_abra Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    360
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Hornšperk
    Spróbuj odpalic jakąś gre pod linka mimo to że masz failed. I z tym DMZ spróbuj.

    posted via taptalk @ LT22i
     
  6. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    i niemoge do sesji sie przyłaczyc bład pisze
     
  7. mac_abra

    mac_abra Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    360
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Hornšperk
    Jest wiele możliwości od przeinstalowania fsd, pluginu fsd włączenie i ponowne włączenie itp itd przejzyj forum a pewnie problem się rozwiąże. Ja podałem ci sposób który mi pomogl.

    posted via taptalk @ LT22i
     
  8. Robur21

    Robur21 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2012
    Posty:
    61
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Świecie
    jak raz miałeś pass potem fail to zapewne nie przyporządkowałeś ip swojej konsoli na stałe . potem daj porty 9050 9051 i odblokuj je
     
  9. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    "to zapewne nie przyporządkowałeś ip swojej konsoli na stałe" głupie pytanie ale jak to zrobic?
    teraz cały czas jest ze ok ale w grze bład nie mozna podłaczyc do sesji
     
  10. mac_abra

    mac_abra Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    360
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Hornšperk
    Hmmm z ciekawosci na linka zajrzalem i też jakieś jaja mam.

    posted via taptalk @ LT22i
     
  11. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    cały czas wszedzię pass ale nie idzie grac:p
     
  12. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Piszę post pod postem ,ponieważ nikt by niewiedział że jest nowy post wiec tak cała noc z mac_abra probowalismy grac w link i wyszło z tego ze ja hostowac moge gram z ludzmi ale w moim pokoju,lecz ja niemoge sie do kogos przyłączyc .wiecie czemu? pisałem do dostawcy interneru i nic nie blokuje, a w routerze ,mam przekierowane porty i zrobione ze konsola ma stałe ip
     
  13. mac_abra

    mac_abra Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    360
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Hornšperk
    Kombinowanie z portami, devlinkami reinstalem fsd i doopa, u lukasknw można zagrac a on juz do czyjegos hosta dołączyć nie moze błąd wywala. Wogole ten link to swoje humory ma jakoś mało stabilny wczoraj tez u mnie mimo że w pokojach full a zero aktywnych gier, dzisiaj odpalam DIII lub COD i hostow do wyboru do koloru

    tapnięte z mobila
     
  14. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ja zaraz bd dalej sprawdzał czy działą,czy może jakieś humory ma link|:)
    EDIT:
    Pomoże ktoś? cały czas mam pass wchodze widze hosta ale dołaczyc niemoge bo całym czasem bład;/

    Edytuj posty - nie pisz jeden pod drugim - Jabar
     
  15. Grantone PL

    Grantone PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
    Witam. Mam ten sam problem, mogę być hostem i normalnie grać, ale jak chcę się podłączyć do kogoś to wyskakuje błąd. Rozwiązałeś już ten problem?
     
  16. Spodniuszek

    Spodniuszek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2013
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam pytanie, zrobiłem wszystkie możliwe aktualizacje, avatarów, kernel, dashlaunch, FSD, PLUGIN, TU, ustawiłem dobrze przekierowania na 3072 3071 i 9050 9051. Zarejestrowałem się na tej stronie. Nie wyszukuje mi wszystkich pokoi gier oraz mam mocne lagi a nawet wyrzuca mnie z gry i czasami nie mogę nawet dojść do hosta. Pomoże ktoś? Dodam że testy się zgadzają.
     
  17. matekboss

    matekboss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam inny problem otóż w teście niby pokazuje że porty są zablokowane ale jak wchodzę w system link w COD Ghosts to normalnie mogę łączyć się z pokojem ale gdy potem biorę join to lista serwerów jest pusta.
     
  18. DjSkillzCF

    DjSkillzCF Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    ja mam prawie to samo wszystko jest na PASS sciaga mi title update okladki i wogole pogoda jest ale nie widzi zadnych pokojow w COD Ghost
     
  19. r4d1m

    r4d1m Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    prawdopodobnie nie macie tu3 bo do polskiej wersji nie ma jeszcze
     
Wczytywanie...

Poleć forum