1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Link Problem CoD AW

Temat na forum 'LINK' rozpoczęty przez Black360, Lipiec 27, 2015.

  1. Black360

    Black360 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2014
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam od 2 dni męczę się z konfiguracją System Link udało mi się odblokować porty , UPNP włączone w aurorze (0.5b) wszystkie testy ok. Problem pojawia się przy odpaleniu gry CoD AW mogę wejść w System Link mam listę serwerów wybieram mam ikonkę złotego pada wracam do gry klikam „dołącz” i nie mam żadnych serwerów pomimo odświeżania ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    może nikt nie gra..?
     
  4. Black360

    Black360 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2014
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmm, gdy testowałem czy wszystko działa na serwerze teoretycznie była jedna osoba pomimo tego po odświeżeniu nie mam hosta.
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    no to może tamta osoba ma źle przekierowane porty.
    W Linku musi grać wszystko u każdego jak w szwajcarskim zegarku.
    sprawdź w takiej grze w której połączony jest więcej niż jeden użytkownik.
     
  6. Black360

    Black360 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2014
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok problem rozwiązany zmieniłem porty :) Temat do zamknięcia
     
  7. Tymonxxx123

    Tymonxxx123 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2012
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    TSP
    Witam odpaliłem tą gierkę wgrałem nowe TU ale wywala mi komunikat żeby się połączyć z xbox live i coś pobrać jakąś aktualizaje porty odblokowane i wszystko jest ok oprócz UNPN w ruterze nie mogę znależć może ktoś pomoże.
     
Wczytywanie...

Poleć forum