1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Link problem z CoD BO2

Temat na forum 'LINK' rozpoczęty przez Nowis, Grudzień 24, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam przez dość długi czas nie uzywalem klocka, ostatnio wyczytalem temat o linku i odpalilem swoja konsole wszystko sobie wgralem ba nawet udalo mi sie zagrac w L4D2 hmm chcialem zagrac w Black Opsa 2 ale nie bylo TU 5 do mojej wersji gry, dzis ogarnalem ze takowa sie znalazla i postanowilem zagrac, lecz przy kazdej probie dolaczenia do gry albo konsola sie zwiesza i pozostaje tylko reset albo laduje sie w nieskonczonosc, cos trzeba dodatkowo zrobic czy cos? Dodam ze robie wszystko tak jak w przypadku Left 4 Dead. Pozdrówki i Wesołych ;]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    masz ping patch?
     
  4. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  5. Ironkos

    Ironkos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ten sam problem...

    Nanowszy TU
    FSD 3.0 rev 483
    Dashlaunch 3.05
    kernel 14719

    Ping patch enabled, dev link disabled
     
  6. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    mnie działo sie podobnie, instalacja avatarów pomogła
     
  7. QbaPL

    QbaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Próbowałem już trzy dni się połączyć z jakąkolwiek grą, ale bezskutecznie! U mnie LINK chyba nie pójdzie? Zainstalowałem FSD i wszystko jest ok.
    Porty przeszły, router UPNP, logowanie w jqe360, wszystko tak jak trzeba. Ściągam rożne TU, zaznaczam najnowsze. Wchodzę w gry. Z pada wchodzę w menu System Link i widzę pokoje. Dołączam się do nich, widzę innych graczy. Wszystko wygląda dobrze. Wchodzę w grze w System Link, żeby się połączyć i KLOPS! W większości gier nie widzę żadnych gier do dołączenia się. Jak już CODBOII udało mi się zobaczyć gry do dołączenia się, to przy próbie, wyrzuca mi ERROR z połączeniem. Próbowałem na PL i ENG. Czy ktoś sie mocno i naprawdę połączył i grał przez LINK-a? Ja nie mogę i nie wiem dlaczego. Mam D-Link-a D-524. Dzięki..
     
  8. Ariu

    Ariu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Panowie no już nie mogę. Morduje się od 3 dni żeby odpalić xlinka i powiem że nawet mi się udało, ale jako że wyczytałem że LiNK działa lepiej to postanowiłem zmienić. Po zmianie (Korzystałem z http://xboxforum.pl/jtag-rgh-194/link-tutorial-krok-po-kroku-155683/) wszystko mi niby ładnie wyświetla na PASS ale gdy odpalam Call of Duty black ops 2/multi/stystem link/ guzik xbox mam ładne menu do wyboru system link i wchodze tam to wyświetla mi tak:

    Zakładka Game Room:

    Username/Apikey mismatch.
    Please check settings and try again.
    Error code: F3000007

    Zakładka Lobby:

    To samo.


    A w information:

    Network:

    Xbox IP: moje sieciowe
    Xbox Mac: to po zmianie alternatywnej czyli. 00125Ai 6 znaków moich
    reszta wydaje mi się poprawna choć interesuje mnie co to jest Gateway Mac bo nie wiem skąd ten mac.

    User:

    Username: Error
    Gamertag: Error
    Reputation: N/A

    (nie wiem o co tu chodzi bo JQE360.com mam i w tescie połączenia wyświetla że ładnie połączyło)

    Game:

    Title ID: numer
    Media ID: nrumer
    Tu Version: 0

    DashLaunch:


    Devlink: off
    Pingpatch: On
    Contpatch: On


    Ktoś mi pomoże? bo już mi nerwy puszczają... z góry dziękuje.


    Moge jeszcze dodać że w Plugin Serrings/F3Plugin/test mam takie dane:

    UPNP Status: UPNP Enabled Router Found
    Data Port Status: Port: 3071 TCP: Pass UDP: pass
    Broad Port Status: Port 3072 TCP: pass UDP: pass
    JQE360 Authentication Status: Auth (Nick): Fail
    DevLink Disabled: Pass
    Ping Patch Enabled: Pass
     
  9. 5iwy

    5iwy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. maxiu1969

    maxiu1969 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie to samo tj problem przy logowaniu się przez linka. Podczas testu też wywali mi fail podczas logowania. Gdy loguję się do konta poprzez www wszystko jest ok. Załozyłem drugie konto na www.JQE360.com ale mam to samo czyli podczas testu

    UPNP Status: UPNP Enabled Router Found
    Data Port Status: Port: 3071 TCP: Pass UDP: pass
    Broad Port Status: Port 3072 TCP: pass UDP: pass
    JQE360 Authentication Status: Auth (Nick): Fail
    DevLink Disabled: Pass
    Ping Patch Enabled: Pass

    Podczas odpalenia gry i wejścia do Linka mam jak kolega

    Zakładka Game Room:

    Username/Apikey mismatch.
    Please check settings and try again.
    Error code: F3000007

    Nie jest to raczej wina złego hasla.
     
  11. Ariu

    Ariu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    posprawdzaj dobrze login i hasło bo ja omyłkowo wpisywałem nie do tej strony, a po wpisaniu prawidłowych wszystko ładnie na pass.

    niestety mimo ze mam wszystko na pasa to cod black ops 2 dalej ma taki sam problem. mianowicie przy próbie podłączenia się do gry jest czarny ekran, na dole po prawej logo cod i niby ze sie loguje. niestety doczekac sie nie mozna. jedyne co pozostaje to freestyle home.

    Dash Version: 3.0b Rev 483
    Kernel: 2.0.15574.0

    może tu jest takiś błąd? Są nowsze dash-e?
     
  12. maxiu1969

    maxiu1969 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie w dniu wczorajszym poszlo. Ni z tego ni z owego. Nic nie zmieniałem i samo zaskoczyło.
     
  13. TreX

    TreX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brzeg
    Ja z kolei mam problem z BO2 że od czasu do czasu zobacze jakąś grę( chodzi o zombie ) i gdy chce dołączyć do gry to dopiero za "x" razem udaje się wejść i normalnie zagrać , czasem tyle razy próbuje wejśc do gry że jest już za późno .... wiecie co zrobić ?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum