1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Link problem z (Pokojami)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Fsatrets, Grudzień 8, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Fsatrets

    Fsatrets Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    222
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam.Mam problem z Linkiem mianowicie nie mogę dołączyć do większości pokoi , wywala biały ekran jak na screenie-2.Wie ktoś co może być przyczyna tego?
    Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu, dodam tylko że po wyjściu linka wszystko działało dobrze.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wustamariana

    wustamariana Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie powiem Tobie jaka to jest przyczyna - powiem tylko że też czasami tak mam - po wejściu w pierwsze 3 pokoje tak czasami jest, rozwiązaniem tej sytuacji jest wejście w np ostatni pokój i z powrotem wejście do pokoju z którym nie mogłeś się połączyć - u mnie to działa, ale nie za każdym razem - trzeba próbować
    Pamiętaj, że jest to pierwsza wersja FSD z LINKiem
     
  4. Fsatrets

    Fsatrets Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    222
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak tylko że u mnie na 15 pokoi mogę wejść do jednego, a w pozostałych jest biały ekran.
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Link problem z (Pokojami)

    to wersja beta, u mnie też tak sie dzieje.

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  6. MasterBarti

    MasterBarti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2007
    Posty:
    98
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja zauważyłem, że ma to związek z pingiem oraz ilością graczy w pokoju. Wczesnym ranem i późnym wieczorem nie mam problemów ale ok 16-18 bywa różnie. Jeżeli mam już ten problem to łatwiej mi dołączyć do pokoju z mniejsza liczbą graczy (jak jest 1 gracz to wejdzie w 90% przypadków). Jak się nie uda to odświeżam (X) i próbuję znowu do skutku, jak już wbije, to wtedy widzę że mam jedną czerwoną kreskę pingu w CoDBOII i są lagi.
    Druga sprawa, to jak mam ten błąd jak na drugim screenie i jeszcze raz bym nacisnął A to mi się wyłącza konsola.
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    mam tak samo jak na drugim screenie z tym, że jak nacisnę na którykolwiek biały pasek przyciskiem "A" na padzie konsola samoistnie się wyłącza
     
  8. Łukasz Dominik

    Łukasz Dominik Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ja w F3plugin odznaczylem opcje uPnP i wkoczylo mi od razu na pokój :)
     
  9. zumimapi

    zumimapi Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    WRC
    Odp: Link problem z (Pokojami)

    U mnie jest tak:
    -zarejestrowany pozytywnie na jqe
    -porty przekierowane i na tescie jest zarowno data jak i broadcast na pass
    -autoryzacja na jqe jest fail i w zwiazku z tym mam pytanie dlaczego i jak to naprawic

    Wysłane z mojego GT-I9300
     
  10. Fsatrets

    Fsatrets Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    222
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    pewnie złe podałeś dane do konta JQE
     
  11. MasterBarti

    MasterBarti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2007
    Posty:
    98
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To mogą być problemy z jqe. Ja np. już bardzo dawno byłem tam zarejestrowany bo pobierałem okładki. Jak wyszedł link to też konsola nie mogła się połączyć z jqe mimo podania właściwego hasła, którym mogłem się zalogować na covers.jqe... .
    Doszła tam podstrona link.jqe... na której nie mogę się zalogować bo pisze że podałem niewłaściwy login lub hasło a jak chciałem się na nowo zarejestrować to lipa bo login, mail istnieje w ich bazie. Kliknąłem, że zapomniałem hasła i dostałem mailem nowe. Teraz w konsoli już się loguje natomiast na stronce link.jqe... dalej nie mogę się zalogować.
    Trochę tam mają burdel.

    Proponuję też spróbować resetu hasła.
     
  12. serok

    serok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2007
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sochaczew
    Dzisiaj nie mogę wejść do zadnego pokoju nawet z ilością graczy 0. Tez mi się wydaje ze to problem ze strony jqe bo nie mogę się zalogować na ich stronę na pc. Dlatego pewnie mało ludzie jest bo każdy ma problemy z połączeniem
     
  13. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    Mam taki sam problem ale tylko z BOII mimo ze loguje mnie do jqe. nie mam siły juz do BOII same problemy z tą grą.
     
  14. zumimapi

    zumimapi Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    WRC
    Odp: Link problem z (Pokojami)

    Dane podane poprawnie bo przy probie polaczenia w zakladce jqe360 pokazuje ze "succesfuly...." nie ogarniam problemu

    Wysłane z mojego GT-I9300
     
  15. WhiteMan

    WhiteMan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Tychy
    Miałe to samo z hasłem dałem żeby mi przysąłli hasło i wpisałem to od nich wszystko śmiga :)
     
  16. 2fat4you

    2fat4you Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    umnie pojawil sie problem taki ze na konsoli nie wykrywa wszystkich pokoji i graczy na stronie linka jest okolo 200 osob a na konsoli mam tylko 9 dodam ze na stronie linka po wwejsci w obojetnie ktory pokuj jestem widoczy. w czym moze byc problem??
     
  17. grisza133

    grisza133 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    184
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Grodziec, Bielsko, Poland, Poland
    Dzisiaj wyszła aktualizacja TU5 może to jest przyczyną. Jeśli oczywiście mamy na myśli grę call of duty black ops 2
     
  18. 2fat4you

    2fat4you Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    mi chodzi o ta sama gre na tu4 mi smigala mialem tu4 ale w linku pokazywalo ze mam 3. sprawdzilem inna gre i ten sam problem:/
     
  19. jacaxx1

    jacaxx1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam kto mi pomoże bo brak mi już opcji ;/ nie przechodzi mi ani testu ani nie wyswietla pokoi ani nic ;./
     
  20. Dawid Szczepanek

    Dawid Szczepanek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Ja mam taki problem, że w ogóle mi nie pokazuje tego menu co tutaj jest opisane a wszystko mam na pass elegancko ustawiłem a nie mogę znaleźć tej opcji klikam guzik z logo i nic nie daje

    [SUB]EDIT: DZIAŁA MOIM BŁĘDEM BYŁO ODPALANIE FSD 3 Z FILEMANAGER W FSD 2.2 :) PRZY ZMIANIE W LAUNCH.INI NA START OD RAZU FSD 3.0 WSZYSTKO GRA :) [/SUB]
     
  21. zbyszko1979

    zbyszko1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Koledzy pomoze mi ktos. Wszystko mam na pass oprocz devlinka i jqe360. Lecz gdy odpalam gre BO2 (guzik loga na padzie) system link mam bład error code : F3000007 . Please check setting and try again. Nie wiem o co chodzi . Prosze o pomoc. Mam polska wersje gry.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum