1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

link stary dashboard

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xde96, Listopad 6, 2010.

  1. xde96

    xde96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej kupilem przerobionego x'a i chce pograc online
    mam zamiar zainstalowac starszego dashboarda(orginalnego) i zainstalowac najnowszego żeby poniej grac online bez bana.

    I tu moje pytanie. Podacie linka do starego dashboarda ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ksionc

    ksionc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie mozna instalowac starszego dasha.
     
  4. arasnet

    arasnet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Czechowice
    nie zainstalujesz starego dashbord ale znam fajny program UpdateSPY-V12611-1 ściągasz dashboard jaki ci się podoba
     
  5. pirania36

    pirania36 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    domu
    ej panowie ale nie wiemy jakiego dashboard'a on ma i jaką ma przeróbke
     
  6. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    Zainstalowanie 'Oryginalnego dasha" nic Ci nie da do gry online. Jak chcesz grac bezpiecznie to musisz wgrać oryginalny firmware do napędu
     
  7. pirania36

    pirania36 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    domu
    skąd możesz wiedzieć czy mu nie da? możną odpowiedzieć mu dopiero gdy poda jaką ma przeróbkę
     
  8. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    Co ma dash do bezpiecznej gry w sieci jeżeli konsola jest przerobiona?
     
  9. xde96

    xde96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To jak mam zmienic firmware napedu ? czy nowy dash go zmienia ?
     
  10. xde96

    xde96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i jak sprawdzicczy konsola jest przerobiona ?
     
  11. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    Zapytaj sprzedającego o to czy była przerobiona. Dash nie zmienia firmware napędu. Pierw dowiedz się czy konsola jest przerobiona. później będziemy dalej kombinować
     
  12. xde96

    xde96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Patrze i niby plomba nie jest naruszona
     
  13. xde96

    xde96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiem ze jedna z dwoch plomb jest na konsoli
    z logiem xbox
     
  14. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    ja jak przerabiam konsole to plomby tez zostają nie naruszone. Tym się nie sugeruj. Masz kontakt do osoby od której kupiłeś konsole?
     
  15. xde96

    xde96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak i mowil mi ze przerobiona ale mowil ze przerobka nagle przestala dzialac
     
Wczytywanie...

Poleć forum