1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Linux na xklocu

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez chomik24, Kwiecień 6, 2010.

  1. chomik24

    chomik24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam
    jak jest w tej chwili z linuksem oraz xklocem da sie czy nie da sie odpalic

    p.s mam najnowszy soft (czyt. dzisiejszy)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Na twoim nie da. Na homebrew da.
     
  4. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Ja mam softmoda i UnleashX czy da rade ? sorry ale odkąd mam x360 nic już dobrze nie pamiętam z klocka
     
  5. ziomal155

    ziomal155 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale to jest rozmowa wlasnie o x360:)

    PS. skąd pobrać Ubuntu na xboxa 360?? na Xbins nie ma albo nie wiem gdzie szukać:( jest tam tylko debian i jakiś stary.
     
  6. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Ubuntu samo się pobiera. Musisz uruchomić wersje cd linuxa, w niej wpisać komendy na instalacje boot plików, potem uruchomić specjalną płytke ubuntu bootowalną, i całość samo się ściągnie z neta i zainstaluje na dysku.

    Więcej na
    http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=pl&ie=UTF-8&sl=auto&tl=pl&u=http://gueux-forum.net/index.php%3Fs%3Dd61c464cd7abdf62cdb4e6f7486f4e0e%26showtopic%3D222268&prev=_t&rurl=translate.google.com&twu=1&usg=ALkJrhiYlYuS5RgXAdLfZFkbJPbH0N560Q
     
Wczytywanie...

Poleć forum