1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lipna sprawa z padem

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez sdawid1q, Marzec 16, 2009.

  1. sdawid1q

    sdawid1q Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bracknell UK
    Kupilem konsole na allegro biały i czarny pad elite, w padzie elicie nie dziala mi strzalka w prawo (nie mylic z analogami) ile bedzie kosztować naprawa jesli wogole da sie to naprawic, moze znacie kogos kto sie tym profesjonalnie zajmuje? moze samemu uda mi sie to zrobic? macie jakis tutorial czy coś?
    z góry dzieki, zalezy mi na naprawie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kajdzioch90

    kajdzioch90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pińczów
    Konsola była nowa, czy używana? Kupiłeś od osoby prywatnej, czy jakiegoś sklepu? Ma jeszcze gwarancje?
    Gwarancja na akcesoria ze strony Microsoftu jest bardzo przychylna klientowi. Masz prawo do otrzymania pierwszego akcesorium bez potrzeby wysyłki im swojego zepsutego. A nawet jeśli będziesz musiał odesłać, to zreperują Ci go w ramach gwarancji. Na forum wiele osób wysępiło w ten sposób darmowego pada, kłamiąc że im się zepsuł. Mi też niedawno doszedł nowy pad.
     
  4. sdawid1q

    sdawid1q Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bracknell UK
    konsola uzywana i koles zgubil gwarancje .. moge zrobic zdjecie papierow. moze wystarczy to i pudelko moge podac jeszcze nr seryjny konsoli im tam. moze jakos dostane nowego pada najlepiej elite bo taki mi sie zjebal
     
  5. emekmk

    emekmk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jugów
    zarejestruj konsole normalnie w ms, zadzwoń do nich że się pad uszkodził, będą Ci kazali odesłać albo po prostu bez niczego wyślą Ci nowego, a czytałem ze zdarzało się tak wiele razy i pare osób załatwiło sobie za darmo pada. spróbuj, nic nie zaszkodzi
     
  6. sdawid1q

    sdawid1q Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bracknell UK
    macie ten numer do microsoftu, trzeba po angielsku gadac czy po polsku ? po prostu chce wiedziec po jakiemy mowic z angielskiego jestem dobry.
     
  7. MiQ

    MiQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mówisz po polsku a co do pada za darmo to znam osobiście osobę która załatwiła sobie aż dwa na jeden numer seryjny;)
     
  8. J1B

    J1B Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dln.Śląsk
    Rozmawiasz w języku Polskim , Jak nie uda się za I razem spróbuj za drugim , najeżdżając na konsultanta tekstami typu: "Nie po to kupuję drogie gry , aby potem nie otrzymać fachowej obsługi klienta " itp.

    Numer to 00800 441 17 96

    Dzwoń od Poniedziałku do Piątku
    od 9:00 do 17:00
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    male sprostowanie na akcesoria jest rok gwarancji.....
    wiec lepiej skoluj sobie paragon z wlasciwa data
     
  10. sdawid1q

    sdawid1q Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bracknell UK
    nie skoluje konsole koleś kupił w szwajcarii nową bez gwarancji we wrzesniu 2008, mam tylko papiery , nie wiem nawet czy konsola jest zarejestrowana w microsofcie jak to sprawdzic?zadzwonie jutro o 10 i sie zobaczy
     
  11. Grinch

    Grinch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    448
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wejdz na strone MS i sprobuj zarejestrowac, jesli sie uda to znajdziesz tam informacje odnosnie gwarancji.
     
  12. sdawid1q

    sdawid1q Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bracknell UK
    daj linka ja nie wiem gdzie ;p aha no i konsoli jeszcze nie przerobiłem
     
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak data produkcji jest wrzesien 2008 to bez papierów (bez wysyłania jakis tam paragonów) masz rok od tej daty.
    wiec dzwon smialo wymienia ci
     
  14. kajdzioch90

    kajdzioch90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pińczów
    Jak nie jest zarejestrowana to lepiej dla Ciebie. ;) Nie ma żadnej filozofii, zrób tak jak przedmówcy radzą. Z małą uwagą. Nie wykłócaj się, bo nie jesteś chamem, tylko kulturalnym człowiekem, który zasługuję na fachową obsługę (bo jest kulturalny i miły, a nie dlatego, że kupuje drogie gry :)). Także bądź grzeczny, a wszystko będzie dobrze. Życzę powodzenia. :)
     
  15. sdawid1q

    sdawid1q Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bracknell UK
    wiem, zrobiłem rejestracje i pisze ze jest gwarancja, tylko pad został dokupiony do konsoli a to jest konsola premium


    kurw*, dzwonilem ale powiedzialem ze jestem 2-gim wlascicielem, i ze gwarancja wogole mnie nie obejmuje a gwarancja na akcesorie i tak sie juz sie skonczyla ;/ i co teraz dzwonic 2- gi raz? kiedy? i co oni teraz będą wiedzieć ze jestem 2 gim wlascicielem, bo chcialbym 2gi raz dzwonic ?
     
  16. MiQ

    MiQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mało inteligentnie postąpiłeś, taki obszerny temat jest przyklejony i tyle ludzi wpadło z taką gadką z jaką Ty wpadłeś. Dzwonić? hmmm na pewno oni sobie zapisują dokładną datę kiedy ostatni raz próbowałeś dzwonić i załatwiać sprawę ale nie wiem czy mają dostęp do nagrania rozmowy jak sobie załatwiałem pada drugiego to raz zostałem po chamsku spławiony a przy drugiej rozmowie trafiłem na gościa na którym użyłem argumentów realnych, że zostałem potraktowany jak złodziej i pomogło. Myślę że możesz dzwonić tylko znajdź argument wyjaśniający dlaczego wcześniej dzwoniłeś.
     
  17. sdawid1q

    sdawid1q Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bracknell UK
    ale ja dokupiłem pada osobno do konsoli moja konsola i standartowy pad jest biały a mi nawalił czarny ktory dokupilem osobno, a konsultantka myslala ze to od zestawu
     
  18. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    a to przyznales sie ze pad dokupiony......?? nie madrze - skad oni maja to nivy wiedziec
     
  19. sdawid1q

    sdawid1q Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bracknell UK
    no wlasnie zapomnialem powiedziec ze to dokupiony gdzie znajde kod seryjny pada? ten 12 cyfrowy zeby go na stronie zarejestrowac? mam samego pada ani pudelka ani rachunku
     
  20. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Na co Ci ta strzałka w prawo gra się na analogach:p, najwyżej nie będziesz mógł czegoś przełączyć w grze. Nie rejestruje się pada na stronie tylko całą konsole. Kup sobie nowego i problem rozwiązany
     
  21. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie podajesz zadnego numeru pada .podajesz numer konsoli
     
Wczytywanie...

Poleć forum