1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lips

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Vaarth, Luty 2, 2009.

  1. Vaarth

    Vaarth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
    Słyszałem ,ze to bardzo fajna gra. Warto kupowac? Mam jeszcze jedno pytanie czy jak sie spiewa to slychac nasz glos w glosnikach?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. STARKILLER22

    STARKILLER22 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    Jak jest temat to mam pytanie czy mikrofon z rock band bedzie chodził pod lips.

    [​IMG]
     
  4. Vaarth

    Vaarth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
    Nie wydaje mi się. To jak z Lips warto kupować?

    Proszę o odpowiedzi
     
  5. wlazek

    wlazek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2007
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mikrofon dziła w zestawie z grą.Ziejka taka sobie była by dobra jak by microsoft nie pobierał kasy za utwory.Można dodawać swoje mp3 ale już bez tekstów i teledysków. 4 / 10 taka moja ocena
     
  6. Radesito

    Radesito Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tutaj ściąganie dodatkowych utworów niestety nie wchodzi w grę. Polska edycja Lips nie jest kompatybilna z utworami do ściągnięcia. Sam zmarnowałem parę MS. Gra nie widzi dodatkowych piosenek. Na okładce nie ma nawet charakterystycznego znaczka, że można wykorzystywać to co się ściąga - wiadomo w Polsce nie ma liva... Co do gry, to na imprezkę jak znalazł.
     
  7. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kupuj GH :D
     
  8. Radesito

    Radesito Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No GH i RB - gwarantowana impreza - sprawdzone na całym zestawie i na cztery osoby. Potrzeba tylko odrobinę złotego płynu i większego pokoju, żeby się wszyscy nie "pouszkadzali"... :)
     
  9. blizz82

    blizz82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2008
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,
    problem pobierania dodatkowych utworów został już rozwiązany:

    Kod:
    Jeśli po uruchomieniu "Get music" ("Zdobądź muzykę") i wybraniu odpowiedniego filtra nie widzisz DLC, to musisz wykonać następujące czynności:
    
    1. Zmień ustawienia regionalne konsoli z Polski (innego kraju) na Wielką Brytanię lub USA. Przestaw język interfejsu na angielski.
    
    2. Usuń wszystkie zapisane stany gry Lips oraz pobrane utwory. Stracisz tym samym cały progres (medale, gwiazdki, rangę itd.), więc dobrze się nad tym zastanów.
    
    3. Wyczyść cache dysku twardego - zakładka "Memory" ("Pamięć") w "Console settings" ("Ustawienia konsoli"). Podświetlasz dysk twardy i wciskasz Y. Potem wklepujesz kombinację: X, X, LB, RB, X, X. W ten sposób usunięte zostaną wszelkie aktualizacje, ale zapisane stany gier pozostaną na swoim miejscu.
    
    4. Uruchom Lips, pobierz od nowa aktualizację i ciesz się dostępem do sklepu muzycznego. Kupuj piosenki za jego pośrednictwem, a każdy utwór na pewno pojawi się później w grze.
    
    
    
    Po zakończeniu całego procesu możesz powrócić do poprzednich ustawień konsoli. Ważne jest to, by zrobić nowy save.
    
    
    
    Jeśli kupiłeś jakieś piosenki wcześniej - usuń je z dysku i pobierz jeszcze raz za pośrednictwem "Get music". Nie będziesz musiał płacić za nie ponownie. 
    Żródło - onlinecenter.pl                                                   
    Mi się osobiście LIPS podoba, tylko drogię jak na razie utwory z niechęcają, i dlatego chciałbym się dowiedzieć czy rock band 1 lub 2, da się śpiewać na mikrofonach z lips i czy tez tak to wygląda jak w lips??

    Gdzieś znalazłem ifnormację, że mikrofony z lips nie działają rock band ale może wiecie czy działają z ROCK BAND 2 ?????
     
  10. Mixer

    Mixer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam takie pytanie : Czy można kupić osobno mikrofon do Lips?
     
  11. blizz82

    blizz82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2008
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Widziałem tylko do rock band z logitecha na ultimie. Ale może będą działać
     
  12. KrysikCDI

    KrysikCDI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrów Wielkopolski
    A można np. pobrać piosenki z neta na kompa i za pomocą pendriva wgrać do konsolki???
     
  13. blizz82

    blizz82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2008
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale o jakie ci chodzi o zwykłe mp3 czy te dodatkowe z ms.
    Bo jak dodatkowe to możesz pobrać z xbox live co tydzień w piątek dochodzą nowe 3-5 mp3 zależy jak im się podoba. Cena oscyluje w granicach 10 zł
    Jeżeli chodzi o najzwyklejsze mp3 to wżucasz na usb a potem w grze dodajesz do listy i normalnie idą. Jeżeli chcesz mieć te mp3 na hdd to musisz mieć cd z audio i przerobić w konsoli ale to znajdziesz w innym dziale.
    Wracając do naszych mp3 np wżucasz hej sokoły i normalnie idzie pasek, bez słów i muzyka. Ból jest taki, że nawet mówiąc lalalala to ci nabija pkt. Więc nie ma sensu dokładać mp3.
     
  14. KrysikCDI

    KrysikCDI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrów Wielkopolski
    własnie to ze zwykłym mp3 to faktycznie troche lipa bo sprawdzałem :(. A jeśli chodzi to co jest na xbl. to w necie tego nie ma, żeby na kompa pobrać? Bo 10zł to troche dużo zakładając że klient zapłacił juz za samą gre 200zł...
     
  15. blizz82

    blizz82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2008
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chyba nie ma innej możliwości jak wykupienie w marketplace 160-180 pkt. Może kiedyś wypuszczą płytę z dodatkowymi utworami. Też chciałbym żeby się dało w inny sposób.Biorąc pod uwagę, że jest 40 utworów...

    Dlatego myśle o rock band 2 ale nie wiem czy mikrofony będą działać. No i jeszcze nie wdziałem czy jest tak jak w lips ... ale z tego co czytałem jest znacznie więcej utworów.



    Nie będę pisać postu pod postem. Nagrałem dzisiaj rock band 2 i nie widzi mikrofonów z LIPS. Czy ktoś się orientuje czy można używać mikrofonów z headseta ??
    Bo nie uśmiecha mi się kupować do każdej głupiej gry osobnego zestawu mikrofonów.....
     
  16. Nix2

    Nix2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Podobno jest zapowiedziany( od dawna) patch do LIPS, który umożliwi korzystanie z mikrofonów także pod GH i RB 1/2... wie ktoś coś pewnego na ten temat ?

    pzdr! Nix
     
  17. Wirahha

    Wirahha Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Rockband 2 widzi headstet i mozna na nim spiewac .Mikrofonow od lips rb2 juz nie widzi .A samo lips... bardzo fajna gierka wciaga na maxxx .Ktos sie pytal czy slychac nasz glos w glosnikach ? Oczywiscie ze tak . Ja pobralem pare piosenek z neta i nie zaluje :] Moja dziewczyna kocha lips jak i cala ekipa zreszta :]
     
  18. blizz82

    blizz82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2008
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Co do naszego głosu tak, i można pogłośnić albo całkiem wyciszyć rt lt. Teraz żałuję, że nie mam headseta...

    Jak dowiedziało się VG247 niestety Activision nie planuje wprowadzenia łatki do Guitar Hero: World Tour, która umożliwiłaby używanie mikrofonów z gry Lips. A szkoda, bo raz że są one bezprzewodowe, a dwa - że fajnie świecą. Nie oznacza to oczywiście, ze nigdy się to nie wydarzy, bo w końcu plany zawsze mogą się zmienić. Co więcej, Rock Band 2 ma takową łatkę dostać.
    http://polygamia.pl/Polygamia/1,953...orld_Tour_nie_bedzie_wspierac_mikrofonow.html
     
  19. xboxlips

    xboxlips Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  20. Bartqo

    Bartqo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Hej, a wiecie jak odsłuchać to co się zaśpiewało? Od wczoraj mam tą grę i nie mogę nigdzie znależć tej opcji. W sing starze na PS była taka możliwość.
     
  21. Patwoj17

    Patwoj17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Czyli co z tym osobnym mikrofonem do Lips ??
    Jeżeli ściągnąłem Lips i kupię mikrofon albo słuchawki z mikrofonem na USB to będe mógł śpiewać ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum