1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lista gier pod LT 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pb923, Lipiec 14, 2012.

  1. pb923

    pb923 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.Mam prosbe,moglby ktos zrobic aktualna liste gier pod LT 3.0.Bo jak chce sciagnac gre to nigdzie nie pisze czy to pod Lt 2.0 czy LT 3.0.Bo juz sie pogubilem w ktorych grach zamienic tzw TOPOLOGII.Czy XGD3 oznacza juz LT 3.0 czy nie,jak to jest.Dzieki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mendrzej

    mendrzej Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    IRL
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Pod LT+3.0 działają wszystkie gry, ściągasz, przepuszczasz przez ABGX i wypalasz.
     
  5. pb923

    pb923 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale ja mam LT 2.0 i boje sie zeby nie dogrywac tzw topologii bo do tej pory pod LT 2.0 przepuszczalem przez abgx i git a te pod LT 3.0 wiadomo trzeba dograc topologii
     
  6. pb923

    pb923 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli mam rozumiec ze XGD3 to LT 3.0 tak.
     
  7. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Nie. I nie pisz posta pod postem.
    Kazda gra dziala zarówno pod jednym jak i drugim lt... zależy to tylko od odpowiedniego przygotowania. Jeżeli obraz ma tu pod lt 3 wystarczy go odpowiednio przygotować. Wszystko znajdziesz na forum

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  8. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28175
    Polubienia:
    3227
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie pisz post pod postem. Poczytaj forum to dowiesz się, że jest takie coś jak zmiana topologii i każda gra będzie działać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum