1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lista nagrywarek kompatybilnych z FW od c4eva

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez JaZz, Październik 18, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Liteon iHAS124B = baseline model



    Liteon iHAS-224B = 124 + LightScribe

    Liteon iHAS-324B = 124 + SmartErase

    Liteon iHAS-424B = 124 + LightScribe + SmartErase (or = 224 + SmartErase)

    Liteon iHAS-524B = 124 + LabelTag + SmartErase

    Liteon iHAS-624B = 124 + LabelTag + LightScribe + SmartErase (or = 524 + LightScribe)



    At the moment there is a lot of speculation as to how to get a "B" model, nothing solid but going on what a lot of people have said the "B" stands for V2 of the drive, if a retailer has old stock then it could well be the "A" version (C4EVA has confirmed that the "A" model will NOT work)
    (W skrócie: modele z literką "A" NIE NADAJĄ SIĘ)

    http://www.xbox360iso.com/c4eva-has-spoken-t479191.html
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    a LG , Samsung, Pionner ? sam chłam jakiś, bez komentarza... **** c4 dał...
     
  4. devil12

    devil12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2007
    Posty:
    183
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Niestety Litki to chłam jakich mało, ale może w przyszłości pomyślą też o innych markach nagrywarek - co oznacza te 124 ? Jak poznać czy to A, B czy może Y, gdy na aukcjach tylko piszą model powiedzmy "iHAS124-19" - jak to poznać ???
     
  5. b0b3r

    b0b3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    175
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wwa
    To niesamowite LiteOn? Naprawdę?sam zmieniłem z litka na pioneera bo co 2 płyta była ********* przez liteON'a.
     
  6. Tymonxxx22

    Tymonxxx22 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Lipa bo mam Liteon iHAS-424A ciekawe czy pójdzie soft
     
  7. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    124, 224 to nazwy modeli. Tak naprawde to jedna i ta sama nagrywarka, tylko z roznymi dodatkowymi funkcjami jak smart erase czy labeltag. Symbol B jest na nalepce na gorze nagrywarki, w tej samej linii co np 124-19

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
     
  8. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tymon, nie pojdzie. Masz inny chip

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
     
  9. Tymonxxx22

    Tymonxxx22 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ale z symbolem A nie nadają się lipa
     
  10. ansiej

    ansiej Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy ktoś wie czy na pudełku też jest symbol b? bo nie wszędzie można pudełko otworzyć i zobaczyć jest napisane na nagrywarce...
     
  11. Tymonxxx22

    Tymonxxx22 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kolego sprawdz w menedzerze urządzeń tam wszystko poiszę
     
  12. aker2

    aker2 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    297
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    POLAND
  13. vienio999

    vienio999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    I po co podajesz daremne i niepotrzebne linki? Skad wiadomo jakie oznaczenie ma ta nagrywarka? Ludzie kupią a potem się okaże, że to "A" lub "Y", a nie "b" -.-


    Jak ktoś będzie miał jakieś pewne info, gdzie można kupić nagrywarke z oznaczeniem "B" to prosilbym o napisanie tutaj.
     
  14. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    ma ktoś takiego LiteOn'a bo nie widzę w sklepach ani na allegro nigdzie naklejki na tej nagrywarce więc moje pytanie jest - czy on ma naklejkę pod spodem?
    będzie niezła jazda aby w moim mieście wytłumaczyć baranom w sklepach o co mi chodzi bo wiadomo że na allegro ceny zaraz pójdą do góry i wszyscy będą pisać że mają właśnie nagrywarkę z oznaczeniem "B"
    EDIT:
    @aker2 a skąd ty wiesz że ona ma oznaczenie "B" -
    CZARNA BULK - oznacza kolor przedniego panela a nie rodzaju chipsetu


     
  15. XsebasX

    XsebasX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    za parę dni będą już zflashowane nawet ;p

    Szkoda , że tylko Liteony mój ostatni leży na złomie już dawno teraz mam Optrica i raczej nie mam się co spodziewać Biosa do niego od C4evy :(
     
  16. klmx

    klmx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zaskoczenia nie ma. Liteony zawsze łatwo się flashowało. Są do nich odpowiednie programiki, itd. Prawdopodobnie możliwy też będzie cross flash niektórych modeli iHAS'a 122 (też z końcówką B czyli z odpowiednim chipem firmy Mediatek) na te podane. Według tego tematu jest to możliwe.
     
  17. czechu191

    czechu191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
  18. mlodinho10

    mlodinho10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Będzie śmiesznie jak Lite-On wycofa z produkcji owe modele. Jest głównym dostawcą napędów pod konsole xbox360, więc M$ może wpłynąć na Lite-On i wcale bym się nie zdziwił, że tak właśnie będzie.
     
  19. Xyjon

    Xyjon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  20. Krzychu30

    Krzychu30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak bez rozbierania mozna sprawdzic jaki model sie posiada czy A czy B czy niewiem C w dane systemowe X boxa pisze ale raczej to nie to chyba ze trzeba to jakos rozszyfrowac
     
  21. Xyjon

    Xyjon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nie trzeba rozbierać nagrywarki, rewizja jest opisana nad numerem seryjnym
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum