1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lite-0n 83850Cv1

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DamiannPL, Kwiecień 12, 2010.

  1. DamiannPL

    DamiannPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Monachium
    Witam dzis przerobilem Lite-0n 83850cV1 wszystko poszła ładnie pięknie do czasu kiedy skręciłem konsole włączyłem co sie okazało napęd sam sie otwiera po włączeniu gdy chce go zamknąć otwiera sie ponownie , a gdy chce go zamknąć ręcznie tez sie nie zamyka porostu sie wsuwa (gdy nie naciskam dalej ręką stoi w miejscu) Prosze o pomoc sprawdzałem na innej konsoli naped dziala gdy włożyłem Lite-0n v1 dalej jest to samo
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Może źle skręciłeś i cały czas jest przycisk wysuwania tacki ? Taki pomysł tylko....
     
  4. deploytbb

    deploytbb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mogłeś coś uwalić na płycie głównej xboxa... zobacz na innym kablu zasilającym napęd
     
  5. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    skoro działa napęd na innej konsoli to tylko i wyłacznie coś z konsola
     
  6. Warsand

    Warsand Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rzeszów
    sprawdź czy wszystko dobrze skręciłeś czy nie za mocno może coś naciska na przycisk napędu
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  8. DamiannPL

    DamiannPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Monachium
    da sie to jakos naprawic ??
     
  9. DamiannPL

    DamiannPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Monachium
    Czy da sie to jakos naprawic ???
     
  10. StrongSlinky

    StrongSlinky Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zapewne uszkodzona płyta gł. więc pewnie tylko wymiana.
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wlutować nowy, lecz ja bym się skłaniał ku wysraniu na gwarancję .
     
  12. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    jeżeli twój napęd działa na innej konsoli tzn.że jest sprawny ,weź napęd z innej konsoli i go podłącz do twojej i sprawdź czy działa czy nie ,przy czym wcześniej rozbierz swoją konsolę żeby wyeliminować np: złe złożenie ,jeżeli nadal pojawia się problem z tacką wtedy do wymiany "mostek południowy" lub jakiś element pośredniczący to musi sprawdzić jakiś dobry elektronik lub wyspecjalizowany serwis ,mostek o którym mowa wygląda tak >>>[​IMG]
     
  13. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Dexter ma racje, to mostek południowy. Uwalona płyta główna. Ratuje cie jedynie gwarancja. Miałem to samo w swojej pierwszej konsoli. Brałem zasilanie z konsoli podczas flashowania, ponieważ nie miałem jeszcze Xtractora. Zapewne wpinałeś wtyczkę zasilania do napędu i wypinałeś przy włączonej konsoli. Poszło przepięcie.

    Ale nic się nie martw, po napędzie widzę, że to względnie nowa konsola. Jak zjechałeś plomby gwarancyjne szukaj na Allegro, czasem ktoś sprzedaje. Skręcaj konsole i odsyłaj do Niemiec :).

    Dostaniesz nową płytę główną i gratis LiteOn'a v3.
     
  14. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    liteony v3 z serwisu wracaja bardzo rzadko :p głównie v1, benq i ostatnio hitachi :p
     
  15. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Ja wysłałem konsole z v1 i pomimo tego, że był dobry wymienili mi na v3 :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum