1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

lite-on 7485 do ixtreme lt 2.0 jak ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez redeemer, Październik 9, 2011.

  1. redeemer

    redeemer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam

    naped przerobiony ixtreme 1.6 a chcialbym miec na nim lt 2.0
    nie posiadam keya

    jak mam to zrobic ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Serwis szykuj 40 zl , to bedziesz wiedział. chyba lite-on 74850c
     
  4. redeemer

    redeemer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to ze 74850c to ja wiem , podlaczalem do jungleflasher
     
  5. redeemer

    redeemer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wlasnie udalo mi sie odzyskac klucz :p zablokowalem naped sruborketem hahaha faceplam ;)
     
  6. Dante41k

    Dante41k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    304
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    W takim wypadku wyniesie cie to nieco drożej. Do 70 zł max.
     
  7. redeemer

    redeemer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale mnie interesuje zrobienie tego samemu
     
  8. redeemer

    redeemer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no i zmusiliscie mnie do tego !! zrobilem wszystko sam :] i mam juz lt 2.0, bez ck3 pro i probe
    no coz jestem dobry :]
    Key found in KeyDB at record (2 - key do xboxa360)
    Key has been tested and verified, thanks C4eva !
     
  9. redeemer

    redeemer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    konsole jeszcze w stanie golym podlaczylem do tv wlazylem GoW 3 XGD3 wszystko smiga ,nocki nie ma :p

    wczesniej przy 1.6 wave 12 musialem wkladac plyte zeby odpalac nowe gry teraz smiga bez tego :]
     
Wczytywanie...

Poleć forum