1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lite-On DG-16D2S

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pawiano, Październik 20, 2011.

  1. pawiano

    pawiano Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam.

    Dostałem dzisiaj napęd do przerobienia taki jak w temacie. Zobaczyłem na płytce od napędu czarne plamy:

    http://img809.imageshack.us/img809/1092/dsc00416ef.jpg

    oraz

    http://img850.imageshack.us/img850/1489/dsc00418c.jpg

    Napęd wcześniej działał przed flashem, po flashu (UDANYM W 100%, wszystko sczytane jak należy, wszystko wgrane jak należy) i podłączeniu do konsoli napęd wysuwa się i wsuwa normalnie, ale gdy włożę grę, konsola restartuje się i w miejscy gdzie powinien być obrazek gry jest napis "Otwórz DVD". Otworzyłem napęd po raz drugi by zrobić zdjęcia, skręciłem i włożyłem do konsoli. O dziwo napęd teraz w ogóle nie działa... Czy wystarczy uzupełnić tylko spaloną (jak na moje oko) ścieżkę czy cały napęd jest do wyrzucenia? Jeśli da się uzupełnić to w jaki sposób?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pawiano

    pawiano Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    UP.
     
Wczytywanie...

Poleć forum