1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

lite on erased

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mk16338, Grudzień 24, 2011.

  1. mk16338

    mk16338 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    skasowalem fw w napedzie ale mam zapisany klucz naped to 83850c july 2009 , znalazlem firmware oryginalne dla v1 i wpisalem klucz w manual spoofing pozniej save to file i zapis dosflasherem po erase i nie dziala ,jak mam postawic ten naped?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    po erase reset kompa i odlaczenie zasilania od napedu na chwile i bedzie dzialac
     
  4. mk16338

    mk16338 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    robie i zapis mam ok ale jak go podlaczam nie czyta plyt juz probowalem z v1 i v2
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    na 100 zle fw wgrywasz
     
  6. mk16338

    mk16338 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wgrywam orig-83850C i orig-83850C_v2 z LiteOn_Pre_13141 Stock firmware
     
  7. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jeśli dash masz jeden z nowszych to twój napęd jest już 02510 więc wgraj ten fw
     
  8. mk16338

    mk16338 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dash mam nowy to moze byc to , dzieki za info rano bede walczyl dalej
     
Wczytywanie...

Poleć forum