1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lite-On iHAS124 B

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pytek12341, Maj 17, 2013.

  1. pytek12341

    pytek12341 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sulejów
    Cześć, mam do was pytanie.

    Ostatnio kupiłem sobie nagrywarkę Lite-On iHAS124 B, po rozmowie ze sprzedawcą dowiedziałem się, że ma ona wgrany Lt. max (czy jak to się tam nazywa). Po przeczytaniu artykułu o nagrywaniu gier na Lt. 3.0 zrozumiałem, że to będzie dobra nagrywarka. Ale już po nagraniu pierwszej płyty wyskoczył mi błąd "Brak autoryzacji dysku", przy czym całe nagranie płyty przebiegło bez najmniejszego błędu. Używałem płyty PLATINUM, czy może tu być problem z powodu płyty?

    Jestem zielony i nie wiem co zrobić. Sprawdziłem nagrywarkę programem Nero InfoTool i poniżej macie screena.
    [​IMG]

    Dostałem odpowiedź, że być może jest to wina tego, że nagrywarka może być ustawiona na płyty verbatim, możecie podać mi sposób na zmianę softu dostępnych płyt?

    Proszę o pomoc.
    Z góry dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piotr 1310

    piotr 1310 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    253
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lutocin Mazowieckie
    1 osoba to lubi.
  4. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Jak masz blad autoryzacji to tym imgburn nagrales ?bo albo lt max nie ma lub imgburn nie nagrales. Masz kopie truncated.
     
  5. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
Wczytywanie...

Poleć forum