1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lite-on jaka wersja przeróbki

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Push The Tempo, Luty 20, 2010.

  1. Push The Tempo

    Push The Tempo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    Witam.Ostatnio mam chęć na przerobienie mojej konsoli :) posiadam napęd Lite-on konsola z roku 2008 sierpień bodajże,wersja arcade (na razie bez dysku)i mam do was kilka pytań:
    Jakie są wersje przeróbek,jakie są najlepsze,których unikać,co to jest "wawe 4,5,6...",oraz patche aktualizujące.Był bym wdzięczny gdyby znalazł się ktoś kto mi to wszystko wytłumaczy krok po kroku(może jakiś serwis na allegro).Przepraszam jeśli już było to na forum(przynajmniej ja nie znalazłem :) )
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jak dla lite-ona ma być przeróbka to ixtreme lt. Nie będziesz się musiał martwić oto czy gra ci pójdzie czy nie, bo lt wszystko otworzy.
     
  4. Antenelles

    Antenelles Banned

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    149
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak jest :) dla Lite-on tylko i wyłącznie przeróbka LT !

    Nagrywasz płytę i od razu z kopyta ;) możesz włączyć ją na Xboxie
     
  5. Push The Tempo

    Push The Tempo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    ale jak wcześniej wspomniałem poprosił bym o wytłumaczenie :) co oznacza skrót lt? i czy ixtreme ma mieć jakąś wersje 1,6 czy coś takiego jak byś mogł to wyślij mi jakąś aukcje na allegro.Sory za takie głupie pytania ale chce sobie popykać :) a nie wiem gdzie należy oddać konsolę i na jakie warunki.
     
  6. Push The Tempo

    Push The Tempo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
  7. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Po wgraniu lt idzie wszystko. Nie ma różnicy jaki to liteon. Wkładasz gre do napędu i grasz :)
     
  8. Push The Tempo

    Push The Tempo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    I gitara to już wszystko wiem dzięki x) Jak znacie jakieś "serwisy" z okolic Rzeszowa to zapodajcie będę bardzo wdzięczny i dzięki za szybką odpowiedź.
     
Wczytywanie...

Poleć forum