1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lite on - kolejny problem :(:(:(

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez loudlips, Styczeń 21, 2009.

  1. loudlips

    loudlips Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2008
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    witam. porobowalem sam przerobic liteona. wyciagnelem klkucz xtractorem itd. ale w jungle falscherze zaczal mi sie komp wieszac za kazdym razem. dalem to kolesiowi ktory juz robil flasha ale przez xecutera. niemoze wgrac nowego flasha poniewaz poczesci ix 1.5 jest juz wgrany ale po podpieciu napdu do konsoli jest ERROR E64. mowi zemusi wyczyscic tamtego zle wgranego flasha ale za chiny niemoze tacki otworzyc. tacka sie nieotwiera !!!!!!!! prosze o pomoc !!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ten twój koleś który Ci to robi nie zna się tak samo jak ty pod dosflashem zrobi powiedz mu mu to. W ramach nauki za free niech to zrobi;)

    Jest zrobiony zwyczajny brick lite-ona
     
  4. loudlips

    loudlips Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2008
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    nierozumie jaki brick. on tez mnie zjebal ze w windowsie robilem i mowil ze tylko pod dosflashem sie robi tylko ze ta tacka stoi
     
  5. loudlips

    loudlips Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2008
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    ty no niewiem, ale ogolnie dlaczego tacka sie niewysowa ?
     
  6. zciwo

    zciwo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tacka się nie wysuwa, bo jest skasowany firmware/źle wgrany. Trzeba podłączyć DOSFLASHA, dać write i bedzie ok
     
  7. loudlips

    loudlips Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2008
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    juz wszystko dziala !!!! :):):):) lece dzis odebrac konsole. Zciwo.. to tez niedzialalo. bez kitu moze powstal nowy problem jakis bo kto wie. koles w linuksie sobie poradzil ;)
     
  8. akakuk

    akakuk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Siedlce
    możesz dać mi namiary na tego człowieka? Mam podobny problem i za chiny nie idzie nic zrobić.
     
Wczytywanie...

Poleć forum