1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lite-on V1 pomocy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lumpek933, Grudzień 19, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. lumpek933

    lumpek933 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    215
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam, otoz mam liteona v1 z ix 1.6 zakupilem odpowiedni kontroler Via na PCI i mam pytanko czy po tym jak mam juz wgranego flasha musze cos lutowac, przykladac jakies igly lub laczyc sciezki aby wgrac LT+

    P.S. Prosze modow o nie przenoszenie tego tematu do innego dzialu bo potrzebuje odpowiedzi natychmiast a nie po 2 dniach.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. =ESTE=

    =ESTE= Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    D.R.O.13
    Nic nie musisz już lutować, przykładać żadnych igieł itp. Musisz tylko mieć oryginalny klucz swojego napędu i przerobić go na LT+. Potem tylko podłaćzasz napęd do kompa przez sata (zasilanie napędu możesz wziąść z konsoli) i sflaszować FW napędu (polecam DosFlash).

    EDIT: P.S> W Lite-On V1 Wogóle nie potrzeba przecinać żadnych ścieżek nawet żeby zczytać klucz z napędu.
     
  4. lumpek933

    lumpek933 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    215
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wlasnie nie mam klucza i musze go wydobyc...
     
  5. RSA

    RSA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    326
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jezeli masz ix 1.6 mozesz sam zczytac sobie klucz programem JF, odpowiednio przygotowac nowe FW i wgrac a jak to jest temat o Liteonie pieknie opisane co i jak :)
     
  6. =ESTE=

    =ESTE= Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    D.R.O.13
    Podepnij napęd do kompa, włącz Jungleflasher i jak wykryje napęd w Jungleflasher możesz dać dummy from Iextreme i powinno ci zapisać oryginalny klucz napędu. jeżeli to nie pomoże to można jeszcze wydobyć klucz tzw. sposobem na tackę (jest wiele tutoriali jak to zrobić, poszukaj na forum).
     
  7. lumpek933

    lumpek933 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    215
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    aha ok takich odpowiedzi oczekiwalem :) dzieki wielkie za pomoc
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    tylko przed kliknieciem dummy from ixtreme musisz wysunac tacke do polowy
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum