1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lite-on wersje przeróbki

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mini1234, Styczeń 4, 2010.

  1. mini1234

    mini1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mógłby mi ktoś podać wszystkie możliwe wersje przeróbki nepędu Lite-on (BENQ)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zdecyduj się czy Benq czy Liteon...

    Liteon: 1.4-1.61 + 1.6 NS
    Benq: 1.4-1.61 + Xtreme

    @DOWN:

    Dzięki, mój błąd ;)
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie ma Xtreme dla benq.

    Liteon:
    1.5
    1.51
    1.6
    1.6 NS
    1.61

    Benq:
    1.41
    1.41 NS
    1.5
    1.51
    1.6
    1.6 NS
    1.61
     
  5. endumazi

    endumazi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Obecnie najlepiej wgrac 1.6NS ?
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    moim zdaniem - tak. odpala wszystkie gry bez uzywania activate.iso
     
Wczytywanie...

Poleć forum