1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lite-on

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez jutrobedem, Październik 30, 2012.

  1. jutrobedem

    jutrobedem Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam,posiadam nagrywarkę Lite-on model LH-20A1H487C i chciałbym się spytać czy jest możliwość nagrania gier pod LT 3.0 np forza horizon,żeby można ją było nagrać na dysk konsoli?Coś kiedyś czytałem o wgrywaniu firmware do napędu,lub jeśli się nie dało by nagrać gry na dysk konsoli to czy by chociaż odpaliła? Pytam bo szkoda mi płytki a w moim mieście są dosyć drogie a mam średni dostęp do poczty z powodu pracy.Jeżeli macie jeszcze jakieś inne pomysły po za zakupem ihasa byłbym wdzięczny za ich przedstawieniem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MacWnc

    MacWnc Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Możesz nagrać grę swoją nagrywarką używając opcji truncate ale nie będziesz mógł grać z dysku. Z płyty powinno chodzić...
     
  4. jutrobedem

    jutrobedem Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli nie ma szans nagrania tą nagrywarką by zapisać na dysku? a co z tym firmware? podobno się wgrywało do napędu,czy to tylko w wypadku ihasa?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Tylko do ihasa:frown-new:
     
  6. jutrobedem

    jutrobedem Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    kuuurde :( chyba czeka mnie zakup nowej nagrywarki :p dzięki za szybką odpowiedź!
     
  7. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    To 70zl tylko, z zwyklej nagrywarki gry beda chodzic z dysku z uzyciem mp3fix ale nie dziala z civ z grami forza4,dogma,dirt showdown i fifa 13. Bezihas nawet z plyty nie pograsz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum