1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Liteon 0225 LT+2.0 a LT+3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez revo91, Grudzień 28, 2011.

  1. revo91

    revo91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam,
    mam xboxa 360 slim z napędem podanym w tytule, z przeróbką LT+2.0.
    Po przeróbce dostałem takie pliki do tego napędu:

    Dummy.bin
    Identify.bin
    Inquiry.bin
    Key.bin
    Lite-OFW.bin
    Serial.bin

    Czy teraz będe mógł przerabiać sobie sam, bez przecinania ścieżek/lutowania ? Bo to było jedyną rzeczą której się obawiałem,
    żeby nie zepsuć całkiem napędu.

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    bez unlocka ani rusz.
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jak masz odblokowany to bez problemu to zrobisz. Jak zablokowany to odblokujesz wacikiem z alkoholem lub rezystorem

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
  5. revo91

    revo91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po logu z jungleflashera da sie poznać czy jest oblokowany czy nie?

    Edit: no cóż, nie mogło być inaczej...

     
  6. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    da zablokowany masz
     
  7. revo91

    revo91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 11, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No trudno,
    dzięki za pomoc
     
  8. bynus

    bynus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ale jak już miałeś przerabiany napęd to odblokować napęd to jest 2min wystarczy rezystorek wacik i wódka :D nie trzeba nic lutować :D przynajmniej ja tak zrobiłem a mam na winbond a na tym drugim musisz pytać bo nie miałem styczności z nim
     
Wczytywanie...

Poleć forum