1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

liteon 0225 zły drill??

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez machos89, Styczeń 17, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. machos89

    machos89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Mam następujący problem robiłem drilla z pomocą szablonu od maximusa. OK na lizardzie napisało unlock, wgrałem LT 3.0 jednak teraz mam taki problem, ze po włączeniu xboxa dioda środkowa miga ciągle jak by napęd cały czas albo sie wysuwał albo zamykał, na dodatek nic nie czyta kompetnie... Czy miał ktoś kiedyś taki przypadek?? Ewentualnie czy ktoś zajmuje się wymianą chipu na płycie napędu po nieudanym drillu????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ZombaL

    ZombaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    506
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Przeworsk
    Hmm a podlaczone jest wszystko ok ? Naped wyprowadzony z vendor-u ?
     
  4. machos89

    machos89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Robiłem Lizardem. LT wgrało się bez żadnego problemu.weryfikacja przebiegła bez problemu.. Kurde nie wiem ocb ...
     
  5. weplausss

    weplausss Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A JF widzi naped ??
     
  6. machos89

    machos89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Niemam możliwości zobaczenia pod JF, ale lizard widzi bez problemu. Wchodzi w vendor, robi flash, odczytuje klucz, zapisuje itp kurde... a czy ktoś zajmuje się jeszcze wymianą chipsetów ?? Bo z tego co pamiętam to jakiś czas temu ktoś to robił
     
  7. ZombaL

    ZombaL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    506
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Przeworsk
    Robia robia, chip na allegro ~120 zl + wlutowanie.
     
  8. machos89

    machos89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chip zamknięty hard lockiem, chyba czeka mnie wymiana chipa, czy ktoś ma namiary kto robi takie usługi??
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    zmienic chip nie problem kupic go to sztuka, na allegro sa po 120zl zamienniki, sa i tacy co na forum chca 250 haa

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  10. weplausss

    weplausss Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    zamiennik to jest

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    A taśmę odpiales od lasera? Bo jest szansa że jeszcze laser uzmazyles a wtedy tylko cały napęd do wymiany.

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
  13. machos89

    machos89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wszystkie kable poodpinałem od eletrkoniki w momencie drillowania, no nic chyba czeka mnie zakup jakiegos matrixa ...
     
  14. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    Jak będziesz szukał elektroniki napędu to uważaj na podróby PCB z TX
     
  15. machos89

    machos89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zastanawiam się nad matrixem, chyba ze ktoś będzie miał oryginalna eletrkonikę 0225 do sprzedania to bym przygarnał...
     
  16. Dobry01

    Dobry01 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kołobrzeg
    lepiej kup nowy napęd
     
  17. Budziu84

    Budziu84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie nie wiem czy temat aktualny ale miałem to samo i radzę sprawdzić w napędzie miejsce lutowania opornika do drila
    a mianowicie czy nie są zlutowane dwa punkty ze sobą przy zasilaniu spotkałem się już z tym efektem bło nie włanczanie się konsoli diody tylko migały a napęd zero reakcji
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum