1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

liteon 1.6 pare pytan

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez xellor, Styczeń 13, 2010.

  1. xellor

    xellor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam pare pytan odnosnie tego napedu oraz przerobki bo duzo info jest na necie ale sa one bardzo sprzeczne i chcialem sie dowiedziec dokladnie prosze o wyczerpujace odpowiedzi :pP

    jezeli mam ixtreme 1.6 to

    1. jakie gry bez patchowanie beda mi na nim chodzic
    2 do jakich gier bede potrzebowal wave 3 czy 4 activate iso/wave?
    3 na jaki wave mam przerabiac gry ktore beda tego potrzebowac 3 czy 4?
    4 gdzie znajde cos do przerabiania na wave ktore potrzebuje
    5 skad moge sciagnac ten programik activate iso na liteona bo nie moge znalesc na necie albo linki juz nie dzialaja
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    1- wszystkie gry z wave 1,2,3
    2- wave 3czy 4 to zabezpieczenie w grze . Gre z wave 4 paczujesz programem 360 waves patcher do wave 3 aby działały na ix 1.6 lub nagrywasz osobną płytę z activate.iso wówczas nie musisz paczować gier z wave 4 do wave 3
    3- jeśli masz ixtreme 1.6 to paczujesz tylko z wave 4 do wave 3 innych nie potrzeba
    4- 360 waves patcher , znajdziesz program i opis w google i na torrentach
    5- np. tu : http://xboxforum.pl/poradniki-f31/activate-iso-jak-dziala-26979.html

    Lub jeśli chcesz to mogę Ci wysłać ten activate.iso dla liteona na email . Jak chcesz to napisz swój email do mnie na PW
     
  4. Fennixs

    Fennixs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2009
    Posty:
    289
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    TM
  5. PlamKa

    PlamKa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łęczna
    1. Będą chodziły gry z wave 1,2,3
    2. Najnowsze gry mają Wave 4 , wystarczy patchować na wave 3 z pomocą 360wavespatcher
    3. Tak jak wyżej
    4. Wpisz w Google 360wavespatcher download i ściągnij a potem 360wavespatcher instrukcja i zastosuj się do opisu
    5. http://xboxforum.pl/poradniki-f31/ac...ala-26979.html

    Google wiedzą wszystko :)
     
  6. xellor

    xellor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    z rapida nie moge sciagnac wyskauje ze za duzo free userow tezraz to sciaga,pozatym ktos mi mowil ze activate iso zajmuje 200mb a ten plik 1,5mb czy to nie prawda?
     
  7. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Ja mogę Ci wysłać na email ten activate.iso , jak chcesz napisz na PW swój email . Tak , spakowany actiwate.iso zajmuje około 1,5 MB po rozpakowaniu ponad 200 MB. Z tym , że wypalić go trzeba na płycie DVD+R DL tak jak tu opisane jest : http://xboxforum.pl/poradniki-f31/activate-iso-jak-dziala-26979.html
     
  8. xellor

    xellor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to activate iso co mi wyslales to na liteona bedzie dobre?a wlasnie te linki w poradniku nie dzialaja
     
  9. xellor

    xellor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiem mam wlasnie 1 plytke dvd +r dl mam nadziej ze za 1 razem wyjdzie ;/
     
  10. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Tak , będzie działać bo sam go używałem do mojego liteona .
     
  11. xellor

    xellor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha jeszcze mam pytanie jak jest ten booktype w imbgburnie i msui byc na dvd rom to tu chodzi o naped w xboxie czy moja nagrywarke jakiej mam firmy? bo wsumie to nie wiem czy ustawic liteona jak w xbxoie czy na lg jak mam w kompie ;p
     
  12. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Ja nie ustawiałem do nagrywania book type tylko to ( liczbę 1913760 w opcjach layerbreak tak napisane poniżej ):
    Wczytujemy obraz z plikiem Activate.iso i upewniamy się czy w opcjach imgburn mamy ustawiony LayerBreak na 1913760, tylko zaznaczona jest opcja "User specified"(Tools >> Settings >> Write >> Options >> Layer Break) na 1913760
     
  13. xellor

    xellor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no mam to wpisane ale myslalem ze to tez trzeba zrobic
     
  14. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Ja tylko wpisałem w opcjach layerbreak tą liczbę i nagrałem .
     
  15. xellor

    xellor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    3 pytania ci wyskoczyly tez? 1 o dvd rw cos tam ze by dalo rade 2 o layer break cos tam i 3 tez cos takiego
     
  16. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Tak na wszystkie trzeba kliknąć "yes"

    I jeszcze opis co do uruchamiania gier z wave4 i activate.iso bo według tego opisu w tym poradniku ( http://xboxforum.pl/poradniki-f31/activate-iso-jak-dziala-26979.html ) czasem nie działa

    - wkładasz activate.iso do konsoli i czekasz aż pojawi się napis "play dvd"
    - nic nie wciskasz tylko przyciskiem "eject" na konsoli wyciągasz activate.iso i wkładasz grę z wave4
    - czekasz aż się załaduje
    - grasz
     
  17. xellor

    xellor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzieki wlasnie nagrywam oby chodzilo
     
  18. xellor

    xellor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hahahahah dziala jestem mistrzem!! wielkie dzieki ^^

    aha ok dzieki a sluchaj jeszcze takie pytanie zeby nie halasowalo jak gram to jak zrzuce gre na hdd i zrobie tak jak napisales wyzej to normlanie bedzie dzialac?
     
  19. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    no i git . Jak mówi stare chińskie powiedzenie .

    Aha i jeszcze jedno : jak chcesz coś dopisać to nie pisz posta pod postem tylko edytuj posta bo możesz od modów warna dostać !
     
  20. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Ja mam pyt. Jeśli mam iX 1.6, to muszę patchować żeby grać normalnie? Bo activate.iso nie chcę używać ...

    Po necie nie chcę grać =P.


    Każdą gre da się zpatchować?
     
  21. xellor

    xellor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak ale gier z wave 3 nie trzeba jak sciagasz to musisz patrzec jakiego ma wave,nowsze maja wave 4 i wymagaja patchowania albo tej plytki wlasnie a ja poprostu chcialem to activate iso bo nagralem juz gre na plytke i to zrobilem sobie to a tak to tez bede patchowac bo nie chce mi sie zawsze wkladac i wyjmowac tej plyty
     
Wczytywanie...

Poleć forum