1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LITEON dg-16d2s - 74850C A0A1, bez ck3?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez PROstata, Kwiecień 10, 2011.

  1. PROstata

    PROstata Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam szybkie pytanie.. Czy jest możliwość przeróbki LITEON dg-16d2s - 74850C A0A1 z oryginalym softem na LT+1.1 jedynie z kablem sata? czy jest potrzebny do tego ck3?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    potrzebny probe albo spear albo pmt

    bynajmniej po samym sata nie da rady
     
  4. Tommy76

    Tommy76 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mając wgranego starego softa i wyciągnięty DVDKey można wgrać nowego LT+ na samym sata ?
     
  5. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Można. Robisz soft i wgrywasz :)
     
  6. Tommy76

    Tommy76 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A można wgrywać na dowolnym kontrolerze, czy koniecznie to musi być Via ?
     
  7. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Liteon zazwyczaj idzie na dowolnym kontrolerze nie musi być VIA
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    musisz probowac....na jednych idzie na drugich ma lagi....
     
  9. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Na nforce smiga jak zloto. Na intelu u kolezki to samo
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Intel. via mi zawsze śmiga:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum