1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

liteon dg-16d2s 74850c nie czyta po wgraniu LT3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kaju007, Maj 27, 2013.

  1. kaju007

    kaju007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam
    Mam problem z liteonem jak wgram mu org soft to czyta płyty prawie wszystkie ale oryginalne gry
    [​IMG]

    Po wgraniu LT3 nie czyta żadnych gier komunikaty nierozpoznany dysk, przeczyść szmatką.
    [​IMG]

    Wgrałem raz jeszcze LTPlus-0251-v3.0 z kluczem i mam nierozpoznany dysk kod 03-80-00 na oryginałach i kopiach
    A może powinien być inny napęd?
    Wersja z HDMI data 2009-06-24

    Nie daje mi to spokoju i co znalazłem arginalny napęd był HWver:A0A2 a ten który wsadziłem i próbuję uruchomić LT3 ma A0A1 i może tu jest problem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2718
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Napęd masz dobry przy tej dacie innych nie montowali.
    Co do samego lt zrób to dosflashem i zobacz czy będzie działać, na jakim sprzęcie to robisz i czy po kliknięciu write nie masz komunikatu o błędzie?

    Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
     
  4. kaju007

    kaju007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No właśnie robię to dosflashem wszystko czyli odpalam kasuję komendą liteon e potem wprowadzam w vendor i wgrywam soft wszystkie 4 banki ok.
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    a to 2009 nie jest datą serwisu ??
     
  6. kaju007

    kaju007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak mam na obudowie MFR Date : 2009-06-24.
    Z tego co wyczytałem w necie to tak się zachowuje po wgraniu lt3 jak by to nie był napęd od niego. No w sumie to nie jest od niego tylko z innej wyciągnąłem konsoli i różni się tylko A0A1 a orginał miał HWver:A0A2
     
  7. kaju007

    kaju007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No właśnie że nie bo jak wgram org fw to czyta gry oryginalne.
     
  8. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
  9. kaju007

    kaju007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2013
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    [​IMG]Próbowałem to to wywala błąd jak wybieram napęd ten który miałem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum