1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

liteon Flash miga dioda

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez loza66, Marzec 3, 2015.

  1. loza66

    loza66 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    witam dzisiaj zacząłem przerabiać Xboxa FAT z napędem liteon. zasilanie brałem z konsoli, klucz zczytany wszystko wgrane aktualizacja przeprowadzona wiec biorę się za wgrywanie lt 3.0. w pewnym momencie gdy odlaczylem zasilanie i Podłączyłem na nowo tacka się wysunela do polowy a komputer się zawiesił. przy ponownej próbie dioda miga na zielono a jungflasher nie widzi napędu. proszę o szybko pomoc. z góry dziękuję
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1060
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Spróbuj zrobić liteon erase i wylacz wlacz na statusie. Jesli wykryje jesteś w domu. Jeśli nie ubiles napęd lub jeszcze southbridge do tego
     
  4. loza66

    loza66 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ok. dzięki za odpowiedź. wydoje krowy i sprawdzę :D
     
  5. loza66

    loza66 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Sending Lite-On-Erase request to port 0x8880
    ..............
    Drive returned Status 0x0
    .......
    Serial flash found with Status 0x72
    Manufacturer ID: 0x1
    Device ID: 0x1
    Flash Name: Unknown type
    Flash Size: n/a



    co dalej, jeśli ktoś by pomógł ?
     
    Ostatnia edycja: Marzec 3, 2015
  6. loza66

    loza66 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Sending Lite-On-Erase request to port 0x8880
    ..............
    Drive returned Status 0x0
    .........
    Serial flash found with Status 0x72
    Manufacturer ID: 0xEF
    Device ID: 0x11
    Flash Name: Winbond/NEX(W25P20/NX25P20)
    Flash Size: 262144 bytes
     
  7. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    391
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    no to zyje teraz, daj write i powinno byc ok
     
  8. loza66

    loza66 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    lata śmiga zapierdziela ! :D dzięki ziomki za odpowiedzi :) pozdro i do przodu :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum