1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LiteOn i ix1.4

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Monk666, Listopad 2, 2009.

  1. Monk666

    Monk666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    czy mozna do nowego liteona wgrac starego IX 1.4?
    Kumpel kupił nowego elita a ma wiele gier przerabianych z wave 3 na 2 a nowe ix nie odpala takich.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    iX 1.51 odpala ;)
     
  4. Monk666

    Monk666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ale chyba tylko jak sie ma hitachi napęd. jest taka mozliwośc zeby wgrac 1,4
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    nie, iXtreme 1.51 odtwarza wszystkie gry przerobione z wave3 na wave2 ;)

    iX 1.51 Hitachi odtwarza dodatkowo gry z wave4
     
  6. michansk

    michansk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak chce wrzucic 1.4 w czym problem przecierz jak sie wgrywa nowy FW to i tak najpierw sie kasuje stary trzeba tylko pamietac o zapodaniu do wgrywanego ixtreme naszego klucza od napedu
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale bezpieczniej do grania online mieć iX 1.51 szczególnie że potem nie będzie trzeba patchować gier...
     
  8. Monk666

    Monk666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    dobra Panowie dzieki za info, temat do zamkniecia
     
Wczytywanie...

Poleć forum